Shop

Meditation – Frihed og Glæde 2
August 23, 2018
Omfavn din Sjælsoprindelse 5 – DIN Sjælsoprindelse
January 11, 2019
Show all

Meditation – Frihed og Glæde 1

75.00 kr.

Frihed og Glæde 1

Denne meditation lægger fundamentet for hele rækken ‘frihed og glæde’. Du bliver introduceret til emnet på det bevidste plan og på det ubevidste arbejder energierne med at åbne dig og for at være i følelsen af frihed og dermed blive klar til resten af forløbet.

Vi går ud i et smukt landskab hvor vi forbinder os med elementerne, og derefter bliver vi båret på ryggen af en stor fugl, der fortæller os om frihed og glæde. Til sidst tager den os op over skyerne, hvor vi lærer at frihed og glæde altid er muligt, når bare vi hæver os op over de mørke skyer, vi kan have i vores liv.

Uddrag:

Vi har alle vores oplevelse af hvad frihed egentlig vil sige, og denne flyvetur ud over landskabet er med til at erindre dig, vække følelsen i dig af frihedens vingesus. Frihed eksisterer på mange planer, vi kan være frie i tanken og i handlinger, frie i vore følelser og frie i ånden. Frie som livsgrundlag, som udgangspunkt, og frie i små portioner, afhængigt af hvor stor en grad af frihed vi tillader os selv at udleve. Og frihed ikke mindst fra alle de ting der kunne begrænse den klare strøm af livsudfoldelse i følge din egen sjæls ønsker.

Da der er healing på lydfilen, er det vigtigt, at du sidder i ro mens du lytter til den og ikke fx kører bil eller laver andet, der kræver din fulde opmærksomhed samtidig, da healingen kan gøre dig døsig. Det er også godt at drikke lidt ekstra vand bagefter, fordi healingen virker udrensende.

Når du har købt denne lydfil, kan du downloade den direkte her fra siden til din computer, tablet eller telefon. Derefter kan du afspille filen offline lige så mange gange, du vil.

Reviews 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Meditation – Frihed og Glæde 1”

Your email address will not be published.

You may also like…