Shop

Meditation – Elsk Dig Selv 1
april 13, 2018
Meditation – Formål 4
januar 16, 2018
Show all

Meditation – Formål 5

75.00 DKK

Formål 5 – Den fælles skabelse

Meditationen indeholder chakrabalancering og stabiliserende healing, så du støttes igennem dine livsprocesser og i at forbinde dig med dine højere aspekter.

Denne afsluttende meditation i meditationsrækken “Formål”, handler om at være en del af det store formål for jorden og dermed forbinde sig til den store helhed, vi er en del af. Du guides på en indre rejse, hvor du sidder ved et bål og flyver i en luftballon på nattehimlen, og til sidst lander du ved en kilde og modtager en gave fra dine guider.

Uddrag fra meditationen:

“…Du har været på en rejse igennem de sidste uger [=de første fire meditationer], hvor du har anskuet dit formål fra forskellige vinkler. Nu er tiden kommet til ikke blot at se på dit formål i det store og i det små i løbet af din livsbane, men at hæve perspektivet yderligere og se de helt store linier og den fred, det bærer med sig at kunne læne sig ind i den fælles fortælling. Fællesskabet, den fælles skabelse du indgår i. Og som du har til formål at bidrage til…”

 

Når du har købt denne lydfil, kan du downloade den direkte her fra siden til din computer, tablet eller telefon. Derefter kan du afspille filen offline lige så mange gange, du vil.

Anmeldelser 0

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Meditation – Formål 5”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...