Shop

Meditation – Formål 5
January 16, 2018
Meditation – Formål 3
January 16, 2018
Show all

Meditation – Formål 4

75.00 kr.

Formål 4 – Modet til at følge intuitionen

I denne meditation modtager du healing, der stabiliserer dit energisystem og balancerer dine chakraer. Derudover får du healing til at slippe tung baggage fra din opvækst og arven fra din slægt og transformere erfaringerne til styrke. Desuden støttes du i at integrere din sjæl i din menneskelige personlighed.

Rejsen i denne meditation hjælper dig til at finde fodfæstet og modet til at følge din intuition frem til opfyldelsen af dit formal. Du guides på en indre rejse gennem en skov, hvor træerne, solen, skovsøen og bålet healer dig, svarer på dine spørgsmål og hjælper dig med at opnå et styrket fodfæste i dig selv.

Uddrag af meditationen:

“Når vi ønsker at finde og følge vores formål, så er nøgleordet at følge intuitionen, men for at kunne det i praksis, er vi nødt til at have modet til at stole på disse mavefornemmelser og indskydelser, ideer vi får ind, uanset hvad det måtte vække af røre omkring os.”

 

Når du har købt denne lydfil, kan du downloade den direkte her fra siden til din computer, tablet eller telefon. Derefter kan du afspille filen offline lige så mange gange, du vil.

Categories: , Tags:
Reviews 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Meditation – Formål 4”

Your email address will not be published.

You may also like…