Shop

Meditation – Indre Ro 1
January 12, 2018
Meditation – Elsk Dig Selv 4
June 8, 2018
Show all

Meditation – Elsk Dig Selv 5

75.00 kr.

Elsk Dig Selv 5

Meditationen handler denne gang om det at leve mere i overensstemmelse med sit højeste selv, det vil blandt andet sige, at man fylder sig selv op med selvkærlighed, så man bliver i stand til at dele den frit med andre. Vi skaber en indre have præcis, som vi ønsker den, og tager på opdagelse i den. Vi møder vores guider, som giver os støtte og gode råd. Så tager vi på en flyvetur med en smuk og kærlig drage, til et sted hvor selvkærligheden blomstrer smukt. Vi lærer i haven, at rense ud i de blokeringer, vi har i os ved hjælp af pyramidens ild. Til allersidst mødes vi igen med vores vejledere, og de giver os en gave, som vi kan tage med os som et minde om, hvad vi har oplevet og at vi altid fortjener selvkærlighed.

Uddrag:

“En smuk og kærlig drage kommer ned I din have. Du kan kravle op på dragen og flyve med. Indtil dragen tager dit hen til et sted den gerne vil vise dig, et sted hvor du lærer at det at trække kærlighed til dig selv og andre er en helt naturlig del af livet. Sans det, føl det, føl hvordan det er at leve et sted hvor det er en selvfølgelighed at man elsker sig selv.”

Da der er healing på lydfilen, er det vigtigt, at du sidder i ro mens du lytter til den og ikke fx kører bil eller laver andet, der kræver din fulde opmærksomhed samtidig, da healingen kan gøre dig døsig. Det er også godt at drikke lidt ekstra vand bagefter, fordi healingen virker udrensende.

Når du har købt denne lydfil, kan du downloade den direkte her fra siden til din computer, tablet eller telefon. Derefter kan du afspille filen offline lige så mange gange, du vil.

Reviews 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Meditation – Elsk Dig Selv 5”

Your email address will not be published.

You may also like…