Shop

Meditation – Elsk Dig Selv 5
June 8, 2018
Meditation – Elsk Dig Selv 3
June 8, 2018
Show all

Meditation – Elsk Dig Selv 4

75.00 kr.

Elsk Dig Selv 4

Under denne meditation tager vi et blik på nogle af de situationer, der har forårsaget, at vi ikke elsker os selv så meget, som vi fortjener.

Vi begynder med at skabe god kontakt til jorden og til de højere kræfter, og vi lader energien fylde os op og åbne vores chakraer i fuld flor. Vi tager 3 ture frem og tilbage i tiden. Først går vi tilbage til den situation, der ligger til grund for vores blokering. Derefter tager vi ud i fremtiden og ser os selv i det sidste leveår, vi har i denne menneskekrop og ser konsekvenserne af, hvis vi undlader at videreudvikle vores selvkærlighed. Vi tager den lærdom med tilbage i nuet og går op ad livets vej igennem et liv fuld af udvikling og forunderlig forandring og ser hvor vejen tager os hen, nu hvor vi aktivt gør noget for at øge vores selvkærlighed. Tilsidst tager vi tilbage i nuet med en viden om, at vi er på rette vej og at give slip på blokeringerne vil føre til et lettere og lysere liv.

Uddrag:

“For at kunne favne og elske os selv må vi rumme den helhed vi er. Både vores forside som vi gladeligt og stolt viser frem og også vores bagside, skyggerne, udfordringerne, læringen som venter, ubalancerne som trækker os videre I vores udvikling, fordrer at vi begiver os ud på nye eventyr for at søge en større grad af lykke og veltilpashed.”

Da der er healing på lydfilen, er det vigtigt, at du sidder i ro mens du lytter til den og ikke fx kører bil eller laver andet, der kræver din fulde opmærksomhed samtidig, da healingen kan gøre dig døsig. Det er også godt at drikke lidt ekstra vand bagefter, fordi healingen virker udrensende.

Når du har købt denne lydfil, kan du downloade den direkte her fra siden til din computer, tablet eller telefon. Derefter kan du afspille filen offline lige så mange gange, du vil.

Reviews 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Meditation – Elsk Dig Selv 4”

Your email address will not be published.

You may also like…