Shop

Meditation – Elsk Dig Selv 3
June 8, 2018
Meditation – Elsk Dig Selv 1
April 13, 2018
Show all

Meditation – Elsk Dig Selv 2

75.00 kr.

Elsk Dig Selv 2

I denne meditation er der fokus på at acceptere sig selv og lære at se det perfekte i det ufuldendte. Vi starter med at finde ind i os selv og forbinde os trygt og solidt til jorden. Så begynder healingsenergierne at åbne op for vores hjerter, så vi kan erkende vore sande natur. Vi bliver løftet op på de højere planer, hvor vi blev forbundet med det lys, der har skabt os og vi bliver forbundet med vores højeste selv. Vi favner vores indre barn og ser dets ufuldendte fuldendthed. Vi vil forbinde tre apsekter af os selv, det menneskelige jeg, det højere selv og sjælen og skylle blokeringerne væk, så vi kan acceptere kærligheden til os selv. Vi lærer også at lytte til alle aspekter af os selv, så vi i fremtiden kan træffe beslutninger fuldt ud baseret i selvkærlighed.

Uddrag:

“..barnet er dig som menneske, som føler sig ufuldkommen, som begår fejltrin. Du kan her som dit højere selv favne dig selv. Du kan erkende at du er fuldkommen værd at elske og få omsorg, så du kan udvikle dig til dit højeste og bedste potentiale. Lad hengivenheden og kærligheden strømme imellem det højere selv og det lille barn på armen.”

Da der er healing på lydfilen, er det vigtigt, at du sidder i ro mens du lytter til den og ikke fx kører bil eller laver andet, der kræver din fulde opmærksomhed samtidig, da healingen kan gøre dig døsig. Det er også godt at drikke lidt ekstra vand bagefter, fordi healingen virker udrensende.

Når du har købt denne lydfil, kan du downloade den direkte her fra siden til din computer, tablet eller telefon. Derefter kan du afspille filen offline lige så mange gange, du vil.

Reviews 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Meditation – Elsk Dig Selv 2”

Your email address will not be published.

You may also like…