Shop

Meditation – Elsk Dig Selv 2
April 26, 2018
Meditation – Formål 5
January 16, 2018
Show all

Meditation – Elsk Dig Selv 1

75.00 kr.

Elsk Dig Selv 1

Meditationen er en introduktion til temaet “Elsk dig selv”.

Vi undersøger samfundets definitioner af kærlighed, og hvordan vi blidt kan slippe vores tillærte adfærd og lade selvkærligheden vokse. Vi lærer at tage vare på os selv og give os selv omsorg, når der er noget, der måske ikke går, som vi havde håbet, og vi skaber kontakt til vores evige og guddommelige kerne og lader dens lys fylde os op.

Til sidst lader vi det gyldne lys rense ud i alle vores chakraer, så vores blokeringer bliver frigjort, og vi kan være mere os selv.

Uddrag:

“Når vi tænker på at vi ønsker at elske os selv. At være kærlige overfor os selv og prioritere vores eget velbefindende, så er denne tanke den første spire som danner grundlaget for at vi kan vende tilbage til denne naturlige tilstand som selvkærligheden er. Det at vi sætter intentionen på at det er det vi ønsker at det er denne tilstand vi tilstræber, det at vi grundlæggende I at opnå denne tilstand.”

Da der er healing på lydfilen, er det vigtigt, at du sidder i ro mens du lytter til den og ikke fx kører bil eller laver andet, der kræver din fulde opmærksomhed samtidig, da healingen kan gøre dig døsig. Det er også godt at drikke lidt ekstra vand bagefter, fordi healingen virker udrensende.

Når du har købt denne lydfil, kan du downloade den direkte her fra siden til din computer, tablet eller telefon. Derefter kan du afspille filen offline lige så mange gange, du vil.

Reviews 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Meditation – Elsk Dig Selv 1”

Your email address will not be published.

You may also like…