Shop

Visdom fra Amazonas – Videokursus
March 29, 2019
Synergihealing. Personlig session á 60 min. med to healere
April 23, 2020
Show all

Lær at passe på din energi – når du arbejder med mennesker. Videokursus

(2 customer reviews)

350.00 kr.

Har du med mennesker at gøre i din hverdag? Føler du dig ofte drænet eller overstimuleret sidst på dagen, eller er det som om, du tager andres følelser på dig?

Så kan du med fordel lære at passe godt på din energi, så du ikke giver dit overskud væk og kommer hjem med andres følelser og skavanker.

På dette videokursus lærer du en række lette og konkrete teknikker til at sørge for at holde din energi høj, så du bedre kan undgå at brænde ud eller blive stresset. Vi mediterer og laver visualiseringsøvelser og du får øvelserne beskrevet trinvist på tekst, så du nemt kan bruge dem i din hverdag efter kurset.

Sådan gør du: Tilmeld dig ved at købe produktet her. Efter købet får du adgang til en pdf-fil til download. Den downloader du og åbner. Her finder du links til materialet. Lydfiler og pdf’er kan downloades. Videoer kan streames.

OBS: Kurset er afholdt som onlinekursus og filmet. Når du køber kurset her, får du derfor kurset som videokursus, der inkluderer to undervisningsvideoer, pdf’er, illustrationer og lydfiler.

 

Reviews 2

2 reviews for Lær at passe på din energi – når du arbejder med mennesker. Videokursus

  1. Katja Wohlgemuth

    ❤️

  2. Maria (verified owner)

    Julie giver på professionel vis udførlig indsigt i, hvordan vi kan trække vores egen energi hjem i os selv og passe på den. Hun giver både konkrete værktøjer, som jeg finder meningsfulde og effektive, og forståelse for hvordan og hvorfor vores energi kan blive påvirket. Forståelsen af, hvordan energi påvirkes, giver et godt udgangspunkt for at tage de valg i livet, der nærer frem for tager, samt en forståelsesramme for at bearbejde egne såvel som andres reaktioner. Varme anbefalinger herfra til dig, som ønsker at blive klogere på dig selv og tage ansvar for din velvære.

Add a review

Your email address will not be published.