Shop

Soul Key Session
juli 2, 2018
Meditation – Frihed og Glæde 1
august 10, 2018
Show all

Session: Healing/hypnoterapi/klarsyn/samtale – 60 min

900.00 DKK

Dette produkt er til dig der har været hypnotiseret af mig før, sessionen varer 60 min. og inkluderer hypnose og samtale.

Hypnose og hypnoterapi er et effektivt værktøj, som bl.a. kan bruges til at forløse traumer, ændre uhensigtsmæssige mønstre, fjerne blokeringer og lære mere om sig selv. Du kan se en liste over de problemer, som mine klienter typisk kommer til mig med ved at klikke på dette link.

Fordelen ved hypnose er, at under den hypnotiske trance, har vi adgang til underbevidsthedens skatkammer af oplysninger om dig. I den vågne tilstand er  der mange ting, som vi ikke er i stand til at huske. Under hypnosen kan underbevidstheden selv finde den situation frem, der er årsag til et problem, og du er i stand til at huske detaljer om begivenheden, som du troede, du havde glemt. Under hypnosen er du i stand til at komme frem til dybe erkendelser om dig selv, fordi dine forsvarsparader er væk.

Bevidstheden kan sammenlignes med et isbjerg: Den del, der er over vandet, er din vågne bevidsthed. Det er den del, du selv er bevidst om. Delen under vandet er underbevidstheden. Den er langt den største del, men du har ikke adgang til den, mens du er normalt vågen. Alligevel styrer den størstedelen af vores tanker, følelser og handlinger. Under hypnose kan vi tilgå underbevidstheden og forløse de traumer, blokeringer eller negative overbevisninger, der ligger bag dine problemer.

Når du har bestilt en tid til hypnoterapi bedes du lytte til øvelydfilen på hypnoterapi siden hvis ikke du har været hypnotiseret før.

Beskrivelse

En personlig session, også kaldet 1:1 session, er din tid, hvor jeg stiller mig til rådighed med alle mine terapeutiske værktøjer (med undtagelse af Soul Key, der tager 3 timer).

Jeg trækker på det, der er nødvendigt for at hjælpe dig videre i din proces. Mine redskaber er: healing, hypnoterapi, klarsyn og samtale, og desuden indgår guidekontakt og Ny Tids Shamanistiske teknikker til energiarbejde i min værktøjskasse.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Session: Healing/hypnoterapi/klarsyn/samtale – 60 min”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...