Shop

Meditation – Frihed og Glæde 1
august 10, 2018
Personlighedstest
august 10, 2018
Show all

Hypnoterapi og Samtale – Første session, 90 min

1,200.00 DKK

Dette produkt er til dig, der ikke har været hypnotiseret af mig før. Første session varer 90 min, og de efterfølgende sessioner varer 60 min.

Hypnose og hypnoterapi er et effektivt værktøj, som bl.a. kan bruges til at forløse traumer, ændre uhensigtsmæssige mønstre, fjerne blokeringer og lære mere om sig selv. Du kan se en liste over de problemer, som mine klienter typisk kommer til mig med ved at klikke på dette link.

Fordelen ved hypnose er, at under den hypnotiske trance, har vi adgang til underbevidsthedens skatkammer af oplysninger om dig. I den vågne tilstand er  der mange ting, som vi ikke er i stand til at huske. Under hypnosen kan underbevidstheden selv finde den situation frem, der er årsag til et problem, og du er i stand til at huske detaljer om begivenheden, som du troede, du havde glemt. Under hypnosen er du i stand til at komme frem til dybe erkendelser om dig selv, fordi dine forsvarsparader er væk.

Bevidstheden kan sammenlignes med et isbjerg: Den del, der er over vandet, er din vågne bevidsthed. Det er den del, du selv er bevidst om. Delen under vandet er underbevidstheden. Den er langt den største del, men du har ikke adgang til den, mens du er normalt vågen. Alligevel styrer den størstedelen af vores tanker, følelser og handlinger. Under hypnose kan vi tilgå underbevidstheden og forløse de traumer, blokeringer eller negative overbevisninger, der ligger bag dine problemer.

Når du har bestilt en tid til hypnoterapi bedes du lytte til øvelydfilen på hypnoterapi siden hvis ikke du har været hypnotiseret før.

Du får:

  • 90 minutters session med afklarende samtale og hypnoterapi
  • Lydfil til download, hvis du ønsker det
  • Selvhypnoseøvelser med hjem til opfølgning, hvis du ønsker det
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hypnoterapi og Samtale – Første session, 90 min”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...