Shop

sjælerejse tidligere liv livet mellem livene regression hypnose
SoulKey Session. Personlig session á 180 min.
July 2, 2018
Healing med klarsyn. Personlig session á 60 min.
August 16, 2018
Show all

Hypnoterapi. Personlig session á 90 min.

(1 customer review)

1,250.00 kr.

Hypnose og hypnoterapi er nogle effektive værktøjer, som bl.a. kan bruges til at forløse traumer, ændre uhensigtsmæssige mønstre, fjerne blokeringer og lære mere om sig selv. Du kan se en liste over de problemer, som mine klienter typisk kommer til mig med ved at klikke på dette link.

Fordelen ved hypnose er, at under den hypnotiske trance, har vi adgang til underbevidsthedens skatkammer af oplysninger om dig. I den vågne tilstand er  der mange ting, som vi ikke er i stand til at huske. Under hypnosen kan underbevidstheden selv finde den situation frem, der er årsag til et problem, og du er i stand til at huske detaljer om begivenheden, som du troede, du havde glemt. Under hypnosen er du i stand til at komme frem til dybe erkendelser om dig selv, fordi dine forsvarsparader er væk.

Bevidstheden kan sammenlignes med et isbjerg: Den del, der er over vandet, er din vågne bevidsthed. Det er den del, du selv er bevidst om. Delen under vandet er underbevidstheden. Den er langt den største del, men du har ikke adgang til den, mens du er normalt vågen. Alligevel styrer den størstedelen af vores tanker, følelser og handlinger. Under hypnose kan vi tilgå underbevidstheden og forløse de traumer, blokeringer eller negative overbevisninger, der ligger bag dine problemer.

Når du har bestilt en tid til hypnoterapi bedes du lytte til øvelydfilen på hypnoterapi siden hvis ikke du har været hypnotiseret før.

Du får:

 • 90 minutters session med afklarende samtale og hypnoterapi og vejledning til dine personlige processer
 • Healing undervejs, hvis du ønsker det
 • Lydfil til download, hvis du ønsker det
 • Selvhypnoseøvelser med hjem på separat ca. 5-minutters lydfil til opfølgning, hvis du ønsker det

 

Sådan booker du en hypnoterapisession:

 1. Du betaler for sessionen ved at købe varen her i webshoppen
 2. Du kontakter Julie Mariel på tlf. 28748921 eller email til kontakt@juliemariel.dk for at aftale et tidspunkt for sessionen
 3. Du modtager en bekræftelsesmail med praktisk information. Hvis ikke andet aftales, afholdes sessionen i Huset for METAsundhed, Mejlgade 28, gården, 2. sal, 8000 Aarhus C.

Hvis du ikke ønsker at bruge webshoppen, kan du også starte med at kontakte Julie og derefter betale via bankoverførsel, mobilepay eller kontant.

Reviews 1

1 review for Hypnoterapi. Personlig session á 90 min.

 1. Glad klient efter hypnoterapi

  Hej Julie

  Jeg var hos dig i maj 2019, og vi aftalte, at jeg skulle melde tilbage efter en måned.

  Lad det være sagt med det samme – jeg er virkelig rørt over, hvor god hjælp jeg har fået af dig. Jeg kan næsten ikke beskrive det.

  I løbet af ca 2 døgn var jeg klar over, at det her kom til at betyde en stor forandring for mig. Alle de (selv)nedgørende tanker gav op og forsvandt. Hvis, eller når, de banker på, giver de ikke mening for mig. Jeg synes nærmest, at de er latterlige, så de får ikke plads i mit sind.

  Jeg har med glæde set frem til din selvhypnose hver aften, og når alarmen ringer kl. 5.30 om morgenen, bliver jeg så glad, når jeg kommer i tanke om, at jeg skal høre selvhypnosen.
  Jeg har hørt selvhypnosen morgen og aften siden jeg var hos dig, og jeg har ikke i sinde at stoppe.

  Forandringen fører til (tilfældig rækkefølge):
  – at jeg ikke bliver så ked af det, når jeg går alene herhjemme.
  – at jeg kan se meget mere fremad.
  – at jeg kan være mere mor, end hende der også selv har det svært.
  – at jeg på mit job som lærer i folkeskolen har betydeligt mere overskud til at være opmærksom og fokuseret.
  – at jeg har fuld gang i begærligt at suge verden til mig 🙂

  Jeg bør udbrede til alverden, at her er der virkelig noget, der har en effekt. Hvis du kan se, hvordan jeg kan det, så sig endelig til.

  Ps. Jeg fik ikke nævnt, at jeg i den forløbne måned er begyndt at have drømme, hvor min [afdøde] mand er med, og det er stort set ikke sket tidligere. Det er stille og rolige drømme. Min søster, som døde 1 år før min mand, begynder ligeledes at optræde i mine drømme.
  Jeg opfatter det selv således, at dette sker, fordi jeg begynder at have overskud til at have kontakten med dem.

Add a review

Your email address will not be published.

You may also like…