Shop

Hypnoterapi og vejledning. Personlig session á 90 min.
august 10, 2018
Personlighedsanalyse
august 10, 2018
Show all

Husrensning. 120 minutter med to healere

2,000.00 DKK

En husrensning er en energetisk rengøring af et sted, som bruges til at fjerne negativ energi og skabe en mere behagelig og tryg atmosfære.

De negative energier kan have mange former og kan fx være:

  • negative tankeformer
  • energiaftryk fra ubehagelige begivenheder eller fra personer (genfærd)
  • ånder (afdøde/spøgelser)
  • negative væsner (energisnyltere, reptiler, archons, dæmoner, negative ET’s mm.)

Vi bruger en række forskellige teknikker til at rense og harmonisere energien alt efter hvad jeg fornemmer, er relevant. Teknikkerne er en kombination af forskellige healingsformer, bl.a. Reiki og Soul Power Release, traditionel shamanisme og ny tids shamanisme. Vi anvender nogle gange også bøn, sang og støtte fra engle og andre positive lysvæsner.

Hvis beboeren/beboerne er hjemme og vi fornemmer, at noget af den negative energi har knyttet sig fast til personerne, kan jeg også rense disse mennesker ud over at rense rummet/lejligheden/huset.

Vi går ikke altid i deltaljer med forklaringer om, hvilke energier der er på spil, og hvordan de er havnet der, da det kan være en ulempe at skabe for meget kontakt med dem og dvæle for meget ved dem med stor opmærksomhed. Det vigtigste er at få renset og sendt energien op i Lyset, så det er vores primære fokus ved en husrensning.

Hvis du har en fornemmelse af, ikke at være alene i dit hjem, så spørg dig selv, om det føles ubehageligt, eller om det egentlig er rart nok med lidt selskab. Det kan være dine kære afdøde, du fornemmer, som bare er der for at støtte og trøste dig, og det kan være engle og åndelige guider, du fornemmer. Så hvis det føles behageligt og trygt, er der ingen grund til at rense dit hjem.

Føles det på den anden side utrygt eller grænseoverskridende, at du fornemmer noget i dit hjem, og påvirker det dit humør og din søvn, så er det en god idé at få det renset. Det er desuden altid godt at få en ny bolig renset, inden du flytter ind i den, da det nulstiller og højner energien, så du kan være i din egen energi, uden at være påvirket af, hvad der er foregået på stedet før din indflytning.

 Nyhed:

Jeg er siden december 2019 begyndt at samarbejde med min kollega, Line Kirk, når der skal laves husrensninger. Hun har et skarpt ydre klarsyn. Det vil sige, at hun ser de negative ting, der skal renses væk, meget tydeligt med sine fysiske øjne, hvorimod min sansning primært er klarføling og indre klarsyn, hvilket betyder, at jeg ser energien for mit indre blik. Jeg tager ud på stedet, der skal renses, og Line kommer på via Skype. Vi hjælper hinanden med at afdække, hvad der foregår energetisk på stedet, og hvad der skal gøres, og samarbejder herefter med at udføre rensningen. Det sikrer en grundigere og mere vedvarende rensning, fordi vi tjekker efter fra to forskellige perspektiver. Min kollega og jeg har flere års erfaring med at samarbejde med hinanden om andet energiarbejde, inden vi er begyndt at tilbyde husrensninger sammen.

OBS: Husrensning kan være en kompliceret affære og ikke to steder er ens, og der kan derfor ikke gives nogen garantier for holdbarhed og effekt, ud over at vi gør vores allerbedste for at efterlade stedet med så ren og høj energi, som overhovedet muligt. Vi har mange gode erfaringer med positive resultater med stor lettelse i energien bag os.

Pris: En husrensning koster 2.000 kr plus et transportgebyr på 2,5 kr pr km fra min adresse i Aarhus N.

Sådan booker du en husrensning:

  1. Du betaler grundprisen på 2.000 kr ved at købe varen her i webshoppen.
  2. Du kontakter Julie Mariel på tlf. 28748921 eller email til kontakt@juliemariel.dk for at aftale et tidspunkt for husrensningen.
  3. Du modtager en bekræftelsesmail med praktisk information og faktura på transportgebyret

 

Hvis du ønsker at betale det hele samlet, eller du ikke ønsker at bruge webshoppen, kan du også starte med at kontakte Julie og derefter betale via bankoverførsel, mobilepay eller kontant.

Kategori:
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Husrensning. 120 minutter med to healere”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *