Shop

Glæden ved at være med det der ER – Healingsmeditationsforløb LIVE
august 22, 2019
Spiritualitet i Praksis – Onlinekursus med livestreaming
august 22, 2019
Show all

Glæden ved at være med det der ER – Healingsmeditationsforløb på lydfiler

395.00 DKK

Nyt meditationsforløb med Saint Germain kanaliseret af Julie Mariel

Glæden ved at være med det der ER

OBS: Køb at dette produkt giver adgang til fjernhealing på afholdelsestidspunkterne og du får lydfilerne tilsendt efter hver meditation, så du kan meditere hjemme, så mange gange, du ønsker.

I meditationsrækken ”Glæden ved at være med det der ER” træner vi sammen vores evne til at være til stede i livet med hele vores sjæl og bevidsthed, krop og sind. Ved at bringe mere nærvær og bevidsthed ind i dagligdagen, løftes perspektivet på livet, så det bliver lettere at smile ad udfordringerne og agere mere bevidst i en retning, der stemmer overens med hjertets og sjælens vej. Ved at integrere sjælsperspektivet i livsanskuelsen løftes energien så livet føles lettere og mere meningsfuldt, helt integreret i samklang med verden. Igennem fem healingsmeditationer tager vi disse fem temaer op:

  1. Nærvær
  2. Mod
  3. Glæde
  4. Ægthed
  5. Fokus

 

Til sammen udgør de fem meditationer med deres temaer en rejse mod større bevidsthed i nuet. De vil indeholde guidede visionsrejser, der perspektiverer emnerne. Meditationerne er guidet af Saint Germain og kanaliseret af Julie Mariel og indeholder healing, der støtter din proces undervejs. Du får lydoptagelserne, der også rummer healing, så du kan gentage meditationerne hjemme.

TID OG STED

Meditationsrækken foregår hveranden onsdag aften kl. 19-20.30. Datoerne i forløbet er: onsdagene 11/9, 25/9, 9/10, 23/10, 6/11.

Som fjerndeltager modtager du fjernhealing på afholdelsestidspunkterne og du modtager en lydfil med meditationen og healingen inden for 2 døgn fra hver afholdelse.

Du kan se facebookbegivenheden her.

Du kan også vælge at deltage LIVE, hvis du vil mødes fysisk med Julie og de andre deltagere i Behandlerhuset Rislundvej 12 i Risskov på afholdelsestidspunktet.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Glæden ved at være med det der ER – Healingsmeditationsforløb på lydfiler”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *