Shop

Omfavn din Sjælsoprindelse – Alle 5 meditationer
januar 11, 2019
Moderne Fredsridder – Healingsmeditationsforløb – livedeltagelse
januar 31, 2019
Show all

Film & Foredrag om Ayahuasca

Bedømt som 5.00 ud af 5 baseret på 2 kundebedømmelser
(2 kundeanmeldelser)

150.00 DKK 125.00 DKK

PLANTEMEDICIN OG REJSEN IND BAG SINDET
– Foredrag om Ayahuasca (Daime) med antropolog og ny tids shaman Julie Mariel
 
I dette foredrag fortæller Julie Mariel om sin vilde og livsændrende rejse ind i ændrede bevidsthedstilstande, og om hvad hun tog med sig derfra.
Julie er antropolog og har lavet feltarbejde i Holland og Brasilien, hvor hun bl.a. har interviewet over 20 mennesker fra Santo Daime-kirken og drukket Daime i 25 ceremonier.
Daime er en plantemedicin, der stammer fra indianerne i Amazonas og svarer til den bryg, der også er kendt som Ayahuasca, som har en kraftig bevidsthedsændrende virkning.
Julie har skrevet speciale om disse oplevelser, men har et dobbelt perspektiv på ceremonierne, fordi hun ikke kun er antropolog og ser fænomenet udefra, men også er healer og ny tids shaman. Du kan derfor forvente at få flere nuancer på emnet, end man ellers hører i den almene, og til tider intense debat om, hvorvidt plantemedicinen bør være lovlig eller ej.
Oplevelserne med plantemedicinen og mødet med de mange mennesker, der er involveret i ceremonierne, bragte store oplevelser, forskrækkelser, ændrede bevidsthedstilstande, opkast, lykke, angst, spænding og visdom med sig.
Hør Julie dele sine personlige oplevelser og få svar på dine egne spørgsmål på en spændende aften, der lægger op til at overveje, hvad virkeligheden egentlig er for en størrelse.

Filmvisningen og foredraget varer 2,5 time inklusiv en kort pause, hvor der vil blive serveret kaffe og te.

Adresse: Langfred & Dyrup, Langemarken 28, 5762 Vester Skerninge.

Vælg mellem følgende tilmeldings- og betalingsmetoder:

 1. Forhåndstilmelding ved betaling på Mobilepay til 15901. Pris 125,- Skriv “film” i kommentarfeltet.
 2. Køb billet på forhånd med betalingskort på denne hjemmeside. Pris 125,-
 3. Betal kontant i døren (så længe der er plads). Pris 150,-

17 på lager

Varekategorier: , Tags: ,
Anmeldelser (2)

2 anmeldelser af Film & Foredrag om Ayahuasca

 1. Vurderet 5 ud af 5

  Christian Walpole

  Kæmpe tak for et fantastisk foredrag i Aarhus! Det var virkelig inspirerende at høre om dit virke, dine oplevelser, visioner, og dine interviewee’s historier. Det er på en måde en dejlig påmindelse om, at der er ”mere derude”, end hvad der møder vores 5 mest gængse sanser.
  Jeg var meget grebet af det, du sagde mht. at have et ønske om at bruge sin tid fornuftigt og at yde sit bedste her i livet og ikke spilde sin tid.

 2. Vurderet 5 ud af 5

  Eovin

  Tak for et dejligt foredrag, samt det at du deler dit væsen og din kunnen på den måde, du gør. Du virker meget kompetent og velfunderet i hjertet, hvilket er essentielt for det virke du udøver, ifølge min erfaring.
  Jeg sætter stor pris på det store feltarbejde, du har gjort, bogstaveligt talt på egen krop, med hensyn til at kortlægge nogle af daime/ayahuascas aspekter.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...