Shop

Synergihealing. Personlig session á 60 min. med to healere
April 23, 2020
Personlighedsanalyse
August 10, 2018
Show all

Afklaringsforløb

3,900.00 kr.

Har du brug for støtte til at finde klare svar på dybe spørgsmål, der virkelig betyder noget for dig, dit liv, din trivsel og lykke?

Jeg har sammensat nogle af mine bedste værktøjer, for at kunne give dig forskellige vinkler på dit valg, og integrere både din personlighed og din sjæl i beslutningerne.

Med afklaringspakken investerer du i at tage de bedste beslutninger for dig, og du får indsigter og en udviklingsrejse, der rækker langt ud over den enkelte beslutning og frem mod større trivsel og glæde, fordi din selvindsigt styrkes både på personligt og sjæleligt plan.

Find svar på spørgsmål som:
-Hvad vil jeg studere?
-Hvilken vej vil jeg gå med min karriere?
-Hvor vil jeg bo?
-Hvad er mit livsformål, og hvordan opfylder jeg det?
-Hvad kan jeg gøre med min personlige udvikling for at blive lykkeligere?

Gennem personprofilanalyse får du et orienteringskort over din personlighed. Du forstår hvilke træk, der skinner igennem hvornår, hvad der bringer dig glæde, hvor dine største styrker ligger, og hvordan du kan trække på dem for at nå dine mål, samt hvordan du imødekommer de udfordringer, der kan være for dig, når du går efter dine drømme.

Gennem SoulKey terapi går vi dybere ind og højere op, så din sjæl kommer med sit input. Du kan se tidligere liv, tale med din åndelige vejleder eller kære afdøde, besøge livet mellem livene og tale med rådet. Her udvider vi overblikket fra dit menneskelige jeg til din sjæls udviklingsvej. Det giver afklaring på, hvilke styrker din sjæl bringer med sig, og hvilke områder din sjæl gerne vil udleve og udvikle endnu mere.

Vi slutter af med en hypnoterapi, hvor vi tager fat om de blokeringer eller den modstand, der måtte være, for at du tør gå efter dit mål og din drøm. Vi fjerner begrænsende overbevisninger, og du får en lydfil med hjem med suggestioner og healing, du kan høre igen og igen, som løfter dig og holder dig til ilden.

Du får:

  • 90 minutters Personlighedsanalyse med tilbagemelding på personlighedstesten NEO-PI-3, værdi: 1500,-
  • 3 timers Soul Key hypnose, værdi: 2100,-
  • 60 minutters hypnoterapi, værdi: 900,-

Pris for hele forløbet: 3900 kr – spar 600 kr ved køb af pakken samlet.

Mulighed for tilkøb af Master Soul Key Session efter forløbet, hvis du vil endnu dybere i din spirituelle selvindsigt. Normalpris 2100. Som tilkøb: 1800 kr – spar 300 kr.

Jeg anbefaler, at de 3 sessioner (+ evt. Master Soul Key) ligger på 3 forskellige dage, så du får tid til at fordøje indtrykkene ind i mellem.

Sådan booker du et afklaringsforløb:

  1. Du betaler for forløbet ved at købe varen her i webshoppen
  2. Du kontakter Julie Mariel på tlf. 28748921 eller email til kontakt@juliemariel.dk for at aftale et tidspunkter for sessionerne
  3. Du modtager en bekræftelsesmail med praktisk information. Hvis ikke andet aftales, afholdes sessionerne i Huset for METAsundhed, Mejlgade 28, gården, 2. sal, 8000 Aarhus C.. I mailen får du et link til at udfylde personlighedstesten. Dette skal gøres hjemmefra senest 2 dage inden din første session. Afsæt en uforstyrret time til at udfylde testen.

Hvis du ikke ønsker at bruge webshoppen, kan du også starte med at kontakte Julie og derefter betale via bankoverførsel, mobilepay eller kontant.

Reviews 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Afklaringsforløb”

Your email address will not be published.

You may also like…