Tilbage

SoulKey Session

SoulKey hypnose er en grundig, 3-timers session, hvor du i hypnotisk trance guides ind til svarene på dine spørgsmål og får udforsket de åndelige planer. SoulKey kan også beskrives som en avanceret form for hypnose med fokus på din spirituelle udvikling. Sessionerne kan rumme regression til barndommen, tidligere liv og dine ophold på de åndelige planer i mellem livene. Dette stadie er også kendt som “Livet Mellem Livene”, som Michael Newton har beskrevet i sine bøger “Sjælerejser” og “Sjæleskæbner”. Når rejsen går tilbage til barndommen eller tidligere liv er fokus på at forløse traumatiske oplevelser, og se den røde tråd gennem din udvikling, og tage den erfaring og læring med dig, du høstede dengang. Sessionerne kan også indeholde kontakt til dine guider, engle og afdøde kære, hvor I kan have samtaler og energiudvekslinger, og de kan vejlede dig. I livet mellem livene kan du kigge på hvorfor du valgte netop de livsomstændigheder du lever med nu. Du kan se dig selv som sjæl og blive klogere på hvad dine kernekompetencer er, og hvad du er her på jorden for at lære i dette liv. Du kan møde din sjælegruppe og få vejledning af Rådet, som er en samling af vise, ældre, vejledende sjæle. Du får også healing og energimæssig støtte oppefra under sessionen.

Typiske elementer i en SoulKey session er regression til tidligere liv, besøg i livet mellem livene, møde med åndelige vejledere, afdøde, engle, sjælegruppe og Rådet samt healing.

Du får:

3 timers session med samtale, SoulKey hypnose og healing
Lydoptagelse på lydfil til download
Skriftlige noter

Når du har fået en SoulKey session har du mulighed for at fortsætte i et forløb med to efterfølgende Master SoulKey sessioner, hvis du ønsker endnu dybere forståelse for din sjæls ophav, erfaringer og fremtidige ønsker.

Sådan booker du en Master SoulKey session:

Klik på ‘Book nu’-knappen, så bliver du videresendt til vores bookingsystem på planway.com, hvor du kan booke en tid, der passer dig og samtidig betale for sessionen.

Du modtager en bekræftelsesmail med praktisk information. Hvis ikke andet aftales, afholdes sessionen i Huset for METAsundhed, Mejlgade 28, gården, 2. sal, 8000 Aarhus C.

Master SoulKey Session. Personlig session á 180 min. og koster 2.100 kr.