Portal Journey til De Bosniske Pyramider

(For English see below)

Rejsen er udsolgt. Skriv til kontakt@juliemariel.dk for at komme på ventelisten til fremtidige rejser.

Findes der virkelig pyramider i Bosnien? Er de virkelig menneskeskabte og ikke bare naturlige bjerge? Er den Bosniske Solpyramide større end den største af Gizapyramiderne? Svarene er: JA, JA og JA!

Vi er super glade for at kunne invitere dig med på denne magiske Portal Journey til Visoko, Bosnien i september 2021!

Vi har selv været i pyramidedalen fem gange, og har arbejdet som frivillige og som koordinator og supervisor, og vi kan sige med eftertryk, at disse pyramider er den ægte vare og at stedet er et ægte vidunder. Derfor glæder vi os utrolig meget til at dele den fantastiske atmosfære fra pyramidedalen med jer.

Turen bliver en skøn ferieblanding med fem dages besøg på seværdighederne, meditation og healing, og tid til at nyde det og i selskab med en gruppe af åbne og venlige mennesker. Til sidst har du også en fridag til at gøre det, du selv føler for. Vi besøger områdets største seværdigheder samt nogle mere ukendte steder med en særlig energi.

HVAD ER PLANEN?
Programmet for turen er som følger:
⭐Tirsdag d. 7. sep.: Vi mødes i Kastrup Lufthavn og rejser sammen til Sarajevo, hvor vi bliver hentet og kørt til Visoko.

⭐Onsdag d. 8. sep.: Vi besøger den fantastiske underjordiske labyrint Ravne Tunnellerne, hvor vi får en guidet tur ind i tunnellerne, spiser frokost ude i varmen og mediterer i tunnellernes særlige healende atmosfære.

⭐Torsdag d. 9. sep.: Rundvisning ved udgravningerne på Solpyramidens nordside, hvor man kan se den stærke beton og mærke energien. Vi spiser frokost på Solpyramidens plateau – en frokost bestående af lokal, hjemmelavet, lækker Bosnisk mad. Til sidst mediterer vi på toppen af Solpyramiden.

⭐Fredag d. 10. sep..: Rundvisning ved Månepyramidens spændende udgravninger, hvor man kan se de sirligt anlagte sandstensfliser. Frokost på toppen af Månepyramiden med 3-retters grillmenu. Vi slutter af med en meditation på pyramidens top-plateau.

⭐Lørdag d. 11. sep.: Vi besøger stenkuglerne i Zavidovice, hvor verdens største stenkugle befinder sig.

⭐Søndag d. 12. sep..: Rundvisning og meditation på Vratnica-højen, der kunne ligne en stor gravhøj, og ligger oven på et betonkammer.
Bagefter vil vi køre ud til et meget spændende sted syd for selve pyramidedalen: Ginje-højen.

⭐Mandag d. 13. sep.: Fridag. Brug den som du vil; Besøg tunnellerne igen, tag en tur til Sarajevo eller nyd pyramiderne på egen hånd. Vi er til rådighed med hjælp og vejledning.

⭐Tirsdag d. 14. sep.: Hjemrejse til Kastrup.

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

HVAD ER PORTAL JOURNEYS?
Portal Journeys er rejser og ture til kraftsteder i naturen og historiske, hellige steder. Vi benytter energien fra disse særlige steder som inspiration og katalysator for indre vækst. På samme tid udfører vi energiarbejde ved at forbinde os til Moder Jord og lade hende mærke vores tilstedeværelse og taknemmelighed. Alle rejser og ture er unikke, fordi de tager udgangspunkt i den enkelte destination og harmonerer med gruppen, der deltager.
Julie Mariel og Rie Jespersen faciliterer Portal Journeys’ene under guidning af deres åndelige guider. Turene indeholder typisk meditation, kanalisering, energiarbejde og healing. Navnet ’Portal Journeys’ refererer til shamanistisk arbejde med energetiske portaler, som vi arbejder med på turene.

HVEM ER RIE OG JULIE?
Rie og Julie er begge antropologer, hypnoterapeuter, healere og Ny Tids Shamaner. Og så er de tvillinger. De arbejder megge med kanalisering og klarsyn i samarbejde med opstegne mestre og åndelige guider. Sammen har de skabt Portal Journeys. Ud over Portal Journeys holder de private sessioner, foredrag og kurser, både fysisk og online. Se mere på www.riejespersen.dk og www.juliemariel.dk

HVORFOR SKAL JEG DELTAGE I REJSEN TIL BOSNIEN?
At være med på rejsen til Bosnien bliver en eventyrlig ferie, som du aldrig vil glemme. Du kommer til at opleve den magiske pyramidedal med entusiastiske guider, som kender stedet godt, og vil vise dig detaljer og fortælle dig historier, som du ellers ikke ville se eller høre, hvis du tog af sted på egen hånd. Så alt i alt får du et ægte eventyr på en tryg og komfortabel måde. Meditationerne bringer dig healing og tid til at absorbere den skønne vibration fra det gamle mysterium, som pyramidedalen udgør.

Praktisk information
📍Turen foregår på dansk. Vi oversætter de lokale guiders præsentationer til dansk.
📍Vi bliver kørt rundt til de forskellige destinationer, så vandringen er begrænset på denne tur. Der vil dog være kortere vandringer på trapper og lignende, når vi går rundt og ser på udgravningerne.

 

HVAD ER INKLUDERET I PRISEN?
🌸Healing, meditation og guidning
🌸En frokost med drikkevarer på Solpyramidens adgangsplateu
🌸En tre-retters grillmiddag med drikkevarer på toppen af Månepyramiden
🌸Alle entréomkostninger

 

HVAD KOSTER DET?
Pris per person:
Normalpris: 5.595 kr.
Early Bird pris: 4.595 kr (Spar 1000 kr ved tilmelding senest 6/7 2021)

Heraf betales de første 1500 kr i depositum ved tilmelding.

 

Du skal selv stå for:

  • Transport til og fra Visoko (Vi anbefaler at du flyver med Wizz Air fra Kastrup til Sarajevo 7/9 og retur 14/9)
  • Overnatning på klostret (Vi booker dit værelse, og du betaler selv direkte til klostret dernede)
  • Rejseforsikring (Det kan nu godt lade sig gøre at blive forsikret på trods af corona)
  • Mad (minus måltider på solpyramiden og månepyramiden. Morgenmad er inkluderet i prisen, du betaler for overnatning på klostret)
  • Transport rundt til seværdighederne (Vi arrangerer det – du betaler direkte til chaufføren)

 

TILMELDING

Rejsen er udsolgt. Skriv til kontakt@juliemariel.dk for at komme på ventelisten til fremtidige rejser

Er du interesseret i at komme med på næste Bosnien-tur? Så skriv dig op til vores nyhedsbrev HER.

Der kommer flere rejser så snart udenrigsministeriet åbner op og ikke længere fraråder rejser til Bosnien (og resten af verden).

FORRETNINGSBETINGELSER FOR TUREN:
🌼Depositum på 1500 kr er ikke refunderbart
🌼Det resterende beløb skal betales senest 27. juli 2021 for at du er sikret din plads. Det indbetales til Julie Mariel ApS. Faktura tilsendes senest 14 dage før betalingsfristen.
🌼Efter 27. juli 2021 kan det indbetalte beløb ikke refunderes. Du må gerne videreformidle din plads til en anden indtil en uge inden afrejse, hvis du selv bliver forhindret i at deltage.
🌼Du skal være dækket af din egen rejseforsikring.
🌼Se de fulde vilkår på https://juliemariel.dk/vilkar-for-portal-journeys/

Ofte Stillede Spørgsmål (FAQ)