Portal Journey til de Bosniske Pyramider august 2021

OBS: Der er i øjeblikket FÅ LEDIGE PLADSER på denne rejse. Kontakt os hurtigst muligt, hvis du har spørgsmål 🙂 Skriv til kontakt@juliemariel.dk eller kontakt@riejespersen.dk.

Er du interesseret i at komme med på en anden Bosnien-tur?

Så skriv dig op til vores nyhedsbrev HER.

[fancy_heading h1=”0″ title=”Kom med på et uforglemmeligt eventyr til de Bosniske Pyramider”](For English see below)[/fancy_heading]

Midt i Europa ligger et af verdens største mysterier gemt: En 270 meter høj pyramide med 29.200 år på bagen. Solpyramiden, som den kaldes, er en del af en pyramidedal, som også huser Månepyramiden, Dragepyramiden, Kærlighedspyramiden, Moder Jords Tempel, de kunstige høje Ginje og Vratnica, samt et omfangsrigt tunnelnetværk, hvor mange oplever helbredende energier.

Det er en stor fornøjelse for os at kunne invitere dig med på eventyr på denne Portal Journey til de Bosniske Pyramider i august 2021.

Vi har selv været i pyramidedalen fire gange, og har arbejdet som frivillige og som koordinator og supervisor, og vi kan sige med eftertryk, at disse pyramider er den ægte vare og at stedet er et ægte vidunder. Derfor glæder vi os utrolig meget til at dele den fantastiske atmosfære fra pyramidedalen med jer.

Turen bliver en skøn ferieblanding med besøg på seværdighederne, guidet meditation og healing, og tid til at nyde det og i selskab med en gruppe af åbne og venlige mennesker.

Denne tur henvender sig til de eventyrlystne, som har lyst til nogle udfordrende vandreture. Vi skal nemlig bestige både Solpyramiden og Månepyramiden, og vi vandrer fra det Franciskanerkloster, vi bor på, og hen til de forskellige seværdigheder i Visoko. På den sidste dag kan du vælge mellem at tage med på river rafting eller at bruge dagen på egen hånd. Flybilletter er ikke inkluderet i prisen, så du har mulighed for at forlænge dit ophold hvis du fx ønsker at deltage i udgravningerne som frivillig, eller du ønsker at se mere af Balkan på egen hånd.

 

HVAD ER PLANEN?
Programmet for turen er som følger:
⭐Tirsdag d. 3. august: Indtjekning på Franciskanerklostret i Visoko.

⭐Onsdag d. 4. august: Vi besøger den fantastiske underjordiske labyrint Ravne Tunnellerne, hvor vi får en guidet tur ind i tunnellerne, spiser frokost ude i varmen og mediterer i tunnellernes særlige healende atmosfære.

⭐Torsdag d. 5. august: Rundvisning ved udgravningerne på Solpyramidens nordside, hvor man kan se den stærke beton og mærke energien. Vi bestiger Solpyramiden til fodst og kommer forbi en kilde med særlig højfrekvent vand. Vi spiser frokost på Solpyramidens plateau – en frokost bestående af lokal, hjemmelavet, lækker Bosnisk mad. Til sidst mediterer vi på toppen af Solpyramiden og vandrer ned ad pyramidens østside.

⭐Fredag d. 6. august: Rundvisning ved Månepyramidens spændende udgravninger, hvor man kan se de sirligt anlagte sandstensfliser. Vi bestiger Månepyramiden og ser flere udgravninger undervejs. Aftensmad på toppen af Månepyramiden med 3-retters vegetarisk grillmenu. Frit valg mellem at overnatte i telte på Månepyramiden eller tage tilbage til klostret.

⭐Lørdag d. 7. august: De der har sovet på Månepyramiden vandrer en scenisk rute med udsigt over hele pyramidedalen på vej tilbage til klostret. Dagen har et åbent program, hvor vi kan lægge aktiviteter ind alt efter hvilken vej flowet fører os. Vi har masser af idéer i ærmet.

⭐Søndag d. 8. august: Rundvisning og meditation på Vratnica-højen, der kunne ligne en stor gravhøj, og ligger oven på et betonkammer. Meditation med mulighed for at mærke de vidunderlige energier på stedet.
Bagefter kører vi ud til et meget spændende sted syd for selve pyramidedalen: Ginje-højen. Fra dette udsigtspunkt kan vi se de fascinerende sammenhænge mellem dalens geometri og stjernerne.

⭐Mandag d. 9. august: Vælg mellem river rafting* i smukt landskab eller en fridag på egen hånd; Besøg tunnellerne igen, tag en tur til Sarajevo, shop souvenirs hos de lokale håndværkere og krystalforhandlere eller nyd pyramiderne.

⭐Tirsdag d. 10. august: Udtjekning fra klostret. Herefter kan du rejse hjem, eller du kan vælge at forlænge dit ophold ved at være frivillig i udgravningerne eller som turist.

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

*Prisen for river rafting er ikke inkluderet i rejsens pris.

 

HVAD ER PORTAL JOURNEYS?
Portal Journeys er rejser og ture til kraftsteder i naturen og historiske, hellige steder. Vi benytter energien fra disse særlige steder som inspiration og katalysator for indre vækst. På samme tid udfører vi energiarbejde ved at forbinde os til Moder Jord og lade hende mærke vores tilstedeværelse og taknemmelighed. Alle rejser og ture er unikke, fordi de tager udgangspunkt i den enkelte destination og harmonerer med gruppen, der deltager.
Julie Mariel og Rie Jespersen faciliterer Portal Journeys’ene under guidning af deres åndelige guider. Turene indeholder typisk meditation, kanalisering, energiarbejde og healing. Navnet ’Portal Journeys’ refererer til shamanistisk arbejde med energetiske portaler, som vi arbejder med på turene.

 

HVEM ER RIE OG JULIE?
Rie og Julie er begge antropologer, hypnoterapeuter, healere og Ny Tids Shamaner. Og så er de tvillinger. De arbejder megge med kanalisering og klarsyn i samarbejde med opstegne mestre og åndelige guider. Sammen har de skabt Portal Journeys. Ud over Portal Journeys holder de private sessioner, foredrag og kurser, både fysisk og online. Se mere på www.riejespersen.dk og www.juliemariel.dk. Rie og Julie har begge været frivillige i udgravningerne af de bosniske pyramider, og Rie har været ansat som frivilligkoordinator og forskningsassistent ved udgravningerne. Rie er desuden forfatter til bogen ’De Bosniske Pyramider’, som udkommer ved forlaget Lemuel Books 1. februar 2020.

 

HVORFOR SKAL JEG DELTAGE I REJSEN TIL BOSNIEN?
At være med på rejsen til Bosnien bliver en eventyrlig ferie, som du aldrig vil glemme. Du kommer til at opleve den magiske pyramidedal med entusiastiske guider, som kender stedet godt, og vil vise dig detaljer og fortælle dig historier, som du ellers ikke ville se eller høre, hvis du tog af sted på egen hånd. Så alt i alt får du et ægte eventyr på en tryg måde. Meditationerne bringer dig healing og tid til at absorbere den skønne vibration fra det gamle mysterium, som pyramidedalen udgør.

 

PRAKTISK INFORMATION
📍 Turen foregår på dansk. Vi oversætter de lokale guiders præsentationer til dansk.
📍 Vi vandrer rundt til de forskellige seværdigheder. Ved de mest krævende vandringer (bestigningen af hhv. Solpyramiden og Månepyramiden) vil der være mulighed for at tage en taxa for egen regning, hvis vandringen er for svær.

 

HVAD ER INKLUDERET I PRISEN?
🌸Healing, meditation og guidning i det indre og det ydre
🌸En frokost med drikkevarer på Solpyramidens adgangsplateu
🌸En tre-retters grillmiddag med drikkevarer på toppen af Månepyramiden
🌸Alle entréomkostninger

 

HVAD KOSTER DET?

Prisen for rejsen er 5532 kr.

 

Ikke inkluderet i prisen:

  • Transport til Bosnien (Der kan fås meget billige flybilletter med Wizz air fra Billund til Tuzla eller fra Kbh til Sarajevo to dage i ugen på hver afgang)
  • Lokal transport til Vratnica og Ginje (16 euro pr. person i alt)
  • Rejseforsikring
  • Syv overnatninger på klostret som Rie og Julie booker for gruppen (pris for klostret i 2020 er 18 euro pr. person pr. nat i dobbeltværelse og 26 euro pr. person pr. nat i enkeltværelse)
  • Syv gange morgenmadsbuffet (pris for morgenmad i 2020 pr. person pr. dag er 6 euro)
  • 6 x frokost
  • 6 x aftensmad
  • River rafting

 

FORRETNINGSBETINGELSER FOR TUREN:
🌼Det normale vilkår angående depositum er, at depositum på 1500 kr er ikke refunderbart. Vi har gjort en undtagelse, der kan ses under “midlertidige undtagelser” i de fulde vilkår.
🌼Det resterende beløb skal betales senest 22. juni 2021 for at du er sikret din plads. Det indbetales til Rie Jespersen ApS på reg. nr 9129 konto 0004330870.

🌼Efter 22. juni 2021 kan det indbetalte beløb ikke refunderes. Du må gerne videreformidle din plads til en anden indtil en uge inden afrejse, hvis du selv bliver forhindret i at deltage.
🌼Du skal være dækket af din egen rejseforsikring (vær inden betaling opmærksom på, om din forsikring kræver, at din rejse betales med et bestemt betalingskort og henvend dig til os, hvis det kræver en særlig betalingsform)
🌼Se de fulde vilkår på https://juliemariel.dk/vilkar-for-portal-journeys/

 

Er du interesseret i at komme med på en anden Bosnien-tur?

Så skriv dig op til vores nyhedsbrev HER.

[blockquote author=”Lene Weirsøe, deltager på Portal Journey til de Bosniske Pyramider i 2019″]Jeg er dybt taknemmelig for, at I gjorde dette muligt.
I var fantastiske facilitatorer af det hele. Jeres begejstring, viden, indsigt og kendskab til det lokale, folk såvel som geografi var med til at gøre det til sådan en god oplevelse. At få direkte adgang til Richards viden, og det spontane møde med selveste Semir var på alle måder en fantastisk oplevelse.[/blockquote]