Portal Journey Bosnian pyramids

Portal Journey til De Bosniske Pyramider

(For English see below)

Turen er nu udsolgt 💚 Du kan holde dig opdateret omkring fremtidige ture ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller ved at følge os på facebook 🙏

Hvis du gerne ville have været med på denne tur men ikke nåede det, kan du blive skrevet op på venteliste i tilfælde af at nogen skulle springe fra. Det kan du gøre ved at sende en mail til Julie Mariel på kontakt@juliemariel.dk

 

BESKRIVELSE

Findes der virkelig pyramider i Bosnien? Er de virkelig menneskeskabte og ikke bare naturlige bjerge? Er den Bosniske Solpyramide større end den største af Gizapyramiderne? Svarene er: JA, JA og JA!

Vi er super glade for at kunne invitere dig med på denne magiske Portal Journey til Visoko, Bosnien i juli 2019! Vi har været i pyramidedalen tre gange, og har arbejdet som frivillige og som koordinator og supervisor, og vi kan sige med eftertryk, at disse pyramider er den ægte vare og at stedet er et ægte vidunder. Derfor glæder vi os utrolig meget til at dele den fantastiske atmosfære fra pyramidedalen med jer, og have jer med på en Portal Journey med energi arbejde i stor skala. Ud over den erfaring og viden om stedet, som vi bringer med, vil vi også få selskab af geolog Richard Hoyle, der er med i ledelsesteamet i foreningen, der står for udgravningerne af pyramiderne.

Turen bliver en skøn ferieblanding med fem dages besøg på seværdighederne, meditation og energiarbejde, vandring og tid til at nyde det og i selskab med en gruppe af åbne og venlige mennesker. Vi overnatter på det lokale Fransiscanerkloster og besøger områdets største seværdigheder samt nogle mere ukendte steder med en særlig energi.

Vi har kanaliseret inspirationen og instruktionerne til turen fra vores åndelige guider, der har instrueret os i, hvilket energiarbejde, vi skal foretage hvor. I løbet af turen vil vi løbende være i kontakt med disse guider og kanalisere healing og information fra dem. Du er også velkommen til at byde ind med de indsigter, du modtager i løbet af ugen.

HVAD ER PLANEN?
Programmet for turen er som følger:
Tirsdag d. 2. juli: Ankomst og indtjekning på The Fransiscan Peace Home Visoko fra kl. 9 om morgenen.

Onsdag d. 3.: Vi besøger den fantastiske underjordiske labyrint Ravne Tunnellerne, hvor vi først får en guidet tur ind i tunnellerne og hvor vi vil meditere rundt om en af megalitstenene, der er placeret i gangene. Vi spiser frokost uden for tunnellerne og hører et spændende foredrag om de utrolige geologiske fakta om dalen af Richard Hoyle, der har studeret pyramidekomplekset grundigt.

Torsdag d. 4.: Vi vandrer op til det højeste punkt i Visoko: Solpyramiden! Her vil deltagerne modtage en energetisk initiering og efterfølgende transmitterer vi energien til pyramiden for at hjælpe den til at kunne transmittere de samme energier og koder, som vi selv bliver modtagere og afsendere af. Vi spiser frokost på Solpyramidens plateau – en frokost bestående af lokal, hjemmelavet, lækker Bosnisk mad.

Fredag d. 5.: Dagen begynder med en vandceremoni ved floden, der løber igennem dalen. Herefter går turen til Tumulus Vratnica, en høj, der kunne ligne en stor gravhøj, og har et betonkammer i midten og en spiralsti udenpå, der leder til toppen. Her vil vi nyde den dejlige energi og holde en guidet meditation.

Lørdag d. 6.: I dag besøger vi dalens midterpunkt, hvor vi vil lave en meditation med et energiarbejde, der løfter hele dalens energi. Derefter fortsætter vi til Månepyramiden, hvor Richard vil vise os de spændende udgravninger på vej mod toppen. På toppen af pyramiden vil vi nyde den fredelige atmosfære, den frodige natur og den smukke udsigt. Om aftenen vil vi nyde en tre retters grillmiddag på toppen af pyramiden. Der vil være telte stillet op, man kan sove i på pyramiden, men hvis du foretrækker det, kan du tage tilbage til klostret og overnatte.

Søndag d. 7.: På turens sidste dag vil vi køre ud til et meget spændende sted syd for selve pyramidedalen: Ginje, en æggeformet høj. Richard vil vise os de fascinerende sammenhænge mellem dalens geometri og stjernerne. Her runder vi turen af med en taknemmelighedsmeditation og en delingsrunde.

Mandag d. 8.: Udtjekning fra klostret og afrejse. Hvis du ønsker at forlænge dit ophold, kan du deltage i udgravningerne af Solpyramiden og/eller Ravnetunellerne som frivillig. Du kan også vælge at blive i Visoko på en forlænget ferie og besøge andre interessante steder såsom Dragepyramiden, Stenkuglerne (The Stone Spheres of Podubravlje), Sarajevo by eller tage en rafting tur på floden.

Ofte Stillede Spørgsmål (FAQ)

HVAD ER PORTAL JOURNEYS?
Portal Journeys er rejser og ture til kraftsteder i naturen og historiske, hellige steder. Vi benytter energien fra disse særlige steder som inspiration og katalysator for indre vækst. På samme tid udfører vi energiarbejde ved at forbinde os til Moder Jord og lade hende mærke vores tilstedeværelse og taknemmelighed. Alle rejser og ture er unikke, fordi de tager udgangspunkt i den enkelte destination og harmonerer med gruppen, der deltager.
Julie Mariel og Rie Jespersen faciliterer Portal Journeys’ene under guidning af deres åndelige guider. Turene indeholder typisk meditation, kanalisering, energiarbejde, vandring og healing. Navnet ’Portal Journeys’ refererer til shamanistisk arbejde med energetiske portaler, som vi arbejder med på turene.

HVEM ER RIE, JULIE OG RICHARD?
Rie og Julie er begge antropologer, hypnoterapeuter, healere og Ny Tids Shamaner. Og så er de tvillinger. De arbejder megge med kanalisering og klarsyn i samarbejde med opstegne mestre og åndelige guider. Sammen har de skabt Portal Journeys. Ud over Portal Journeys holder de private sessioner, foredrag og kurser, både fysisk og online. Se mere på www.riejespersen.dk og www.juliemariel.dk
Richard Hoyle er en britisk geolog med en kandidatgrad i space mining. Han har studeret pyramidedalen grundigt og skrevet rapporter om den for pyramideforeningen. Han har arbejdet for foreningen adskillige sæsoner og er i år en af de fire ledere af udgravningerne. Han er nu bosat i Visoko.

HVORFOR SKAL JEG DELTAGE I REJSEN TIL BOSNIEN?
At være med på rejsen til Bosnien bliver en eventyrlig ferie, som du aldrig vil glemme. Du kommer til at opleve den magiske pyramidedal med entusiastiske guider, som kender stedet godt, og vil vise dig detaljer og fortælle dig historier, som du ellers ikke ville se eller høre, hvis du tog af sted på egen hånd. Så alt i alt får du et ægte eventyr på en tryg og komfortabel måde. Energiarbejdet og meditationerne bringer dig healing og tid til at absorbere den skønne vibration fra det gamle mysterium, som pyramidedalen udgør. Når du deltager i energiarbejdet bidrager du som lysarbejder til at løfte frekvensen for fællesbevidstheden, mens du også selv bliver initieret med nye forbindelser til højfrekvente energikilder.

HVAD ER ENERGIARBEJDETS FORMÅL PÅ DENNE TUR?
Denne Portal Journey indeholder en række energiarbejder og –opgraderinger, som vil gavne deltagerne såvel som et fælles bedste for jorden.

KANALISERING OM FORMÅLET:
Det overordnede formål med energiarbejdet i den Bosniske pyramidedal er at løfte energien på stedet tilbage til den oprindelige intention for områdets frekvens. Vi ønsker at dette arbejde bliver udført, fordi vi var med til at skabe pyramiderne, og det var I også. Derfor holder vi det energetiske blueprint såvel som intentionen om at genskabe pyramiderne til deres originale herlighed og betydning. Som del i skakspillet, som planeten Jorden har været en brik i, har pyramidedalen været lukket ned til en minimal aktivitetsgrad i forhold til dens fulde potentiale. Vi ønsker at genskabe energien på stedet langsomt men sikkert gennem en række af energiarbejder, i hvilken denne rejse indgår. Som en vigtig del af energiarbejdet. Vi (guiderne) arbejder på mange planer både med fysisk restaurering af området, information som skal hjælpe med at oplyse Jordens mennesker, så de bliver i stand til at forstå dette fænomen, såvel som vi arbejder på et energetisk niveau, på hvilket I (gruppen der kommer til Bosnien i juli 2019) spiller en vigtig rolle, sammen med andre energiarbejdere, der har besøgt stedet gennem de seneste år. At arbejde med energien i strukturerne er en meget direkte måde at forme stedet på, fordi formålet først og fremmest er energetisk, selvom det også vil have en stor indflydelse på vandstand og andre fysiske fænomener. Vi ser frem til at arbejde sammen med jer, og vi lover jer, at indsatsen I lægger i den henseende vil vende mangfoldigt tilbage til jer. Både direkte gennem healing og øget flow i dit personlige liv og indirekte gennem den positive effekt på fællesbevidstheden som helhed. I kærlighed, Pyramidebyggerne, også kendt som the Pleiadian Emissaries of Light (De Plejanske Lyssendebud).

Praktisk information

📍Turen bliver på engelsk og/eller dansk afhængigt af deltagernes sproglige formåen. Vi vil oversætte engelsk guidning i tunnellerne og Richards foredrag til dansk, hvis det er nødvendigt for deltagerne for at få det fulde udbytte.
📍Da turen inkluderer vandring og overnatning på et kloster med trapper og uden elevator, anbefaler vi at du som deltager er i normal form, hvilket vil sige, at du kan tåle at gå nogle få kilometer og vandre op på en høj. Det er muligt at tage taxi rundt i dalen, hvis du bliver træt, men nogle af de steder, vi besøger, er kun tilgængelige til fods.

HVAD ER INKLUDERET I PRISEN?
🌸Healing, meditation, kanalisering og guidning
🌸Richard Hoyles foredrag om geologien
🌸Seks overnatninger på klostret The Fransiscan Peace Home
🌸Seks gange morgenmadsbuffet
🌸En frokost på Solpyramidens adgangsplateu
🌸En tre-retters grillmiddag med drikkevarer på toppen af Månepyramiden med valgfri overnatning i telt
🌸Transport til og fra Vratnica og Ginje
🌸Alle entréomkostninger
Det betyder, at du selv skal stå for din rejse til Visoko og købe din egen frokost og aftensmad fire gange. Vi kan hjælpe dig med at arrangere transport fra Sarajevo Lufthavn til Visoko. Visoko er kun en halv times kørsel fra Sarajevo. Du er også velkommen til at benytte facebookgruppen for begivenhedens deltagere til at finde rejsekammerater og arrangere delt transport.

HVAD KOSTER DET?
Pris per person i et del dobbeltværelse:
Almindelig pris: 6999 kr / 940 Euro
Rabatpris ved tidlig bestilling*: 5499 kr / 740 Euro (Spar 1500 kr/200 Euro)

Pris per person i eneværelse:
Almindelig pris: 7225 kr /970 Euro
Rabatpris ved tidlig bestilling*: 5725 kr /770 Euro (Spar 1500 kr / 200 Euro)

*Rabatpris forudsætter at depositum betales senest 1. maj 2019.

TILMELDING

Turen er nu udsolgt 💚 Du kan holde dig opdateret omkring fremtidige ture ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller ved at følge os på facebook 🙏

Hvis du gerne ville have været med på denne tur men ikke nåede det, kan du blive skrevet op på venteliste i tilfælde af at nogen skulle springe fra. Det kan du gøre ved at sende en mail til Julie Mariel på kontakt@juliemariel.dk

FORRETNINGSBETINGELSER FOR TUREN:
🌼Depositum på 1500 kr/ 200 Euro er ikke refunderbart
🌼Det resterende beløb skal betales senest 10. juni 2019 for at du er sikret din plads
🌼Efter 10. juni 2019 kan det indbetalte beløb ikke refunderes. Du må gerne videreformidle din plads til en anden, hvis du selv bliver forhindret i at deltage.
🌼Du skal være dækket af din egen rejseforsikring.

English

Portal Journey to the Bosnian Pyramids in Visoko

This Portal Journey is now sold out 💚 Stay updated on future journeys by signing up for our newsletter (only in Danish for now) or by following us on facebook 🙏

If you wanted to join this trip but didn’t make it in time, you can sign up for the waiting list in case some of the participants cancel. You do this by sending an e-mail to Julie on kontakt@juliemariel.dk

 

Description

Are there really pyramids in Bosnia? Are they actually man-made and not just natural hills? Is the Bosnian Pyramid of the Sun larger than the biggest of the Giza pyramids? The answers are: YES, YES and YES!

We are super excited to be able to invite you for this magical Portal Journey to Visoko, Bosnia in July 2019! We have been to the valley three times and have worked as volunteers, coordinator and supervisor, and we can say for certain that these pyramids are the real deal, and that this place is a real world wonder. Therefore we are really looking forward to sharing the amazing atmosphere of the pyramid valley with you and have you join us for a Portal Journey with some grand-scale energy work. On top of the experience and knowledge of the valley that we bring to the table, we will also be joined on some of the days by geologist Richard Hoyle, who is in the leading team of the foundation that excavates the pyramids.

The tour will be a wonderful holiday-mix with five days of sightseeing, meditation and energy work, hiking and enjoying ourselves and the high spirited company of the group. We will sleep at the local monastery and visit the major sights of the valley as well as some less known spots of energetic significance.

We have channelled the inspiration and instructions for the tour from our spirit guides, who have given us the instructions on what to do where. During the trip we will continuously be in contact with the spirit guides and channel healing and information from them. You are also invited to contribute with the insights that you receive during the week.

WHAT’S THE PLAN?
The programme for the tour is as follows: (changes may occur)

Tuesday the 2nd of July: Arrival and check in at the Franciscan Peace Home Visoko from 9 AM

Wednesday the 3rd: We visit the incredible labyrinth of tunnels in the Pyramid Valley, where we will get a guided tour inside the tunnels and meditate by one of the megaliths that are placed in the tunnels. We will have lunch outside the tunnels and watch an exciting presentation on the geological significance of the valley by Richard Hoyle who has studied the pyramid complex thoroughly.

Thursday the 4th: We hike past incredible excavation sites to the highest point of Visoko: the Bosnian Pyramid of the Sun! There the participants will receive an energetic initiation. We will have lunch of traditional, local made Bosnian food on the access plateau of the pyramid, before we pass on the energy to the pyramid to enable it to radiate the same frequencies and codes as we ourselves become transmitters of.

Friday the 5th: This day starts out with a water ceremony by the river that runs through the valley. Hereafter we will go to Tumulus Vratnica, a “hill” with a concrete chamber inside and a spiral path on the outside. We will enjoy the lovely energy and nature of the place and have a guided meditation.

Saturday the 6th: We will visit the central point of the valley where we will do a meditation with energy work to lift the spirit of the whole valley. We then continue onto the Pyramid of the Moon where Richard will show us the very interesting excavation sites on the way to the top. At the top we will enjoy the peaceful atmosphere, the lush nature and the view. In the evening we will enjoy an abundant 3 course barbeque atop the pyramid. There will be tents ready to sleep in on the pyramid, but if you prefer, you can also head back to sleep at the monastery.

Sunday the 7th: On the last day of the tour we will drive to a very interesting site outside of the Pyramid Valley: Ginje, an egg-shaped “hill” south of the valley. Richard will show us the fascinating alignments with the stars and the pyramids. Here we will round off the tour with a thanks giving meditation and sharing circle.

Monday the 8th: Check out from the monastery and departure. If you wish to prolong your stay, you can stay and do excavations at the Pyramid of the Sun or at Ravne tunnels as a volunteer. Or you can stay in Visoko for a prolonged holiday and visit other points of interest such as: the Pyramid of the Dragon, the Stone Spheres, Sarajevo city or take a rafting tour on the river.

Frequently Asked Questions (FAQ)

WHAT IS PORTAL JOURNEYS?
Portal Journeys are journeys to power places in nature and historical holy places. We utilize the energy of the locations as inspiration and catalyst for our inner growth. At the same time we perform light work by connecting to Mother Earth and letting her feel our presence and thankfulness. Every journey is unique because it is centred around the specific destination, the participants and the point in time.
Julie Mariel and Rie Jespersen facilitate the Portal Journeys, guided by their spirit guides. The journeys typically contain meditation, channellings, energy work, hiking and healing. The name ‘Portal Journeys’ refers to the shamanic work with energetic portals that we do on the journeys.

WHO ARE RIE, JULIE AND RICHARD?
Rie and Julie are both anthropologists, hypnotherapists, healers and shamans of the new era. Also they are twins. They both work with channelling and clairvoyancy in corporation with ascended masters and spirit guides. Together they have created Portal Journeys. Apart from Portal Journeys they host private sessions and live and online courses. See more at www.riejespersen.dk and www.juliemariel.dk
Richard Hoyle is a British geologist & palaeobiologist. He has studied the pyramid valley thoroughly and written reports about it for the pyramid foundation. He has worked for the foundation several seasons and is one of the four leaders in charge of this year’s excavations. He is now living in Visoko.

WHY SHOULD I JOIN?
Joining the tour to Visoko will give you an adventurous holiday that you will never forget. You get to experience the enchanting pyramid valley with enthusiastic guides who know the place well, and show you details and tell you stories that you wouldn’t see and hear, if you went there on your own. So all in all you get a true adventure in a safe and comfortable way. The energy work and meditations will bring you healing and time to absorb the delightful vibe of this ancient mystery. Participating in the energy work you contribute as a light worker to raising the frequency of the collective consciousness while also being initiated with new connections to sources of high frequency inspiration.

WHAT’S THE PURPOSE OF THE ENERGY WORK OF THE TRIP?
The journey will contain a series of energy work and –upgrades, which will benefit the participants as well as the greater good;
CHANNELLING:
The overall purpose of the energy work in the Bosnian Valley of the Pyramids is to lift the energy of the place back into its intended area of frequencies. We wish to perform this work because we were part of the builders of the pyramids, and so were you. Therefore, we hold the energetic blueprint as well as the intention to restore this magnificent place to its original glory and significance. As part of the game of Chess that planet Earth has been a piece in, the Pyramid Valley has been shot down to a minimal low point compared to its capacity. We wish to restore the energy of the place slowly but surely through a range of energy work of which this journey is one. A significant one. We (the guides) work on many levels both with the physical restoration of the place, information that should help enlighten the population of the planet to become able to understand this phenomenon, as well as on an energetic level, which is where you (the group) play an important role along with other energy workers who have visited the place through the recent years. Working with the energy of the structures is a very direct way to mould the place, because the purpose is foremost energetic, although this will also have a great impact on water levels and other physical phenomena. We look forward to working with you, and we ensure you that the effort you pay in this regard will be returned to you in benefits manifold. Both directly through the healing and increased flow in your own personal life experience and indirectly through the positive impact on the human consciousness as a whole. With love, the Pyramid Builders a.k.a. the Pleiadian Emissaries of Light.

Practical Information

📍The tour will be in English and/or Danish depending on the participants’ language capacities. We will translate the English guidance in Ravne tunnels and the presentaion by Richard to Danish if necessary.
📍Since the tour includes hiking and accommodation in a monastery with stairs and without a lift, we recommend that you join if you are normally fit, meaning that you are able to walk a few kilometres and walk up a hill. It is possible to take taxis around in the valley if you get tired, but some of the places we visit are only accessible on foot.

WHAT DOES THE PRICE INCLUDE?

🌸Healing, meditation, channelling and guidance
🌸Richard Hoyle’s presentation about the geology
🌸Six nights accommodation in the Fransiscan Peacehome (monastery)
🌸Six times breakfast buffet
🌸One lunch atop the Pyramid of the Sun
🌸One dinner with three course barbeque including drinks atop the pyramid of the moon with optional overnight stay in tent
🌸Transport to and from Vratnica and Ginje
🌸All entry fees

This means that you have to get to Visoko yourself and you buy your own lunch and dinner five times. We can help you arrange transport from Sarajevo Airport to Visoko. Visoko is only half an hour’s drive from Sarajevo. You are also welcome to use the facebook group for the partipants of this journey to search for travel buddies and arrange shared transportation.

WHAT IS THE PRICE?
Per person in shared double room:
Regular price: 940 Euro/6999 Kr.
Early bird offer*: 740 Euro/5499 Kr. (Save 200 Euro/1500 Kr.)

Per person in single room:
Regular price: 970 Euro/7225 Kr.
Early bird offer*: 770 Euro/5725 Kr. (Save 200 Euro/1500 Kr.)

*Deposit must be paid no later than May 1, 2019

GREAT! SO HOW DO I SIGN UP?
You pay a deposit of 200 Euro/1500 Kr via bank transfer to Julie Mariel. The remaining amount must be paid before June 10.
Payment details:
For transfers from Denmark: Reg. no. 9129 Account no. 0003970817
For international transfers: IBAN: DK1991290003970817. SWIFT code for the bank: STHYDK21
Recipient: Julie Mariel IvS, Tammerisvej 38, 8240 Risskov.

TERMS AND CONDITIONS
🌼The deposit of 200 Euro/1500 Kr. is non-refundable.
🌼The remaining amount must be paid before June 10, 2019.
🌼After June 10, 2019 the money cannot be refunded. You may pass your ticket on to someone else.
🌼You must be covered by your own travel insurance.