Velkommen til de Bosniske Pyramider!

Det er os en stor glæde endelig at kunne åbne for tilmelding til vores rejser til De Bosniske Pyramider, Visoko 2022!

Vi glæder os selv umådeligt meget til at komme af sted igen, selvom vi har været der mange gange før. Vi elsker at komme ned og mærke energien på pyramiderne, i tunnellerne og i dalen. Vi elsker at fordybe os meditativt og mærke, hvad energien gør ved os. Og vi elsker vejret, menneskene, maden, vandet, naturen og alt det andet, der følger med på rejserne til pyramidedalen.

Den glæde vil vi gerne dele med jer, så I også kan blive healet og fyldt op med god energi fra pyramiderne og samtidig få en masse fantastiske oplevelser sammen med en skøn gruppe af åbne og kærlige mennesker.

Vores Portal Journeys til de Bosniske Pyramider er en blanding af arkæologi og spiritualitet. Du oplever de arkæologiske udgravninger og erfarer, at det tydeligvis er menneskeskabte konstruktioner. Du får en grundig forståelse af tunnellernes healende egenskaber og mærker det på egen krop. Som noget nyt kommer du også med til de fascinerende, kæmpe og ældgamle stenkugler i Zavidovici. Vi arbejder med healing, meditation, energiarbejde og kanalisering, så alle stederne vi kommer, er der god tid til at mærke energien, samt tid til at dele hvad vi hver især oplever.

Vores tur i maj er særligt rettet mod jer, der ønsker at rejse derned i et mildt forårsvejr, og som ønsker at blive kørt rundt i så stor udstrækning, det kan lade sig gøre. Der er kun begrænset vandring på turen, hvor man selv skal gå det sidste stykke op til udgravninger, til toppen af pyramiderne, ind i tunnellerne mm. (ca. 500 meter frem og 500 m tilbage). Programmet er også tilrettelagt, så vi sover på klostret alle nætter. Desuden rejser vi rejseguider med fra Billund til Sarajevo og hjem igen, så du får den tryghed, at vi er med der. Turen foregår på dansk, så vores guidning er på dansk, og vi oversætter rundvisninger og guidning fra de lokale guider fra engelsk til dansk. Gennemsnitstemperaturen i Visoko i maj er 19 grader i dagtimerne og går som regel op til 20 grader om dagen og ned til 8 grader om natten.

Programmet for komfort-turen i maj er som følger:

Fredag d. 13. maj: Vi mødes i Billund Lufthavn og rejser sammen til Sarajevo, hvor vi bliver hentet og kørt til Visoko og tjekker ind på fransiskanerklostret. Vi får en rundvisning på klostret og går ned og ser lidt af bymidten. Om aftenen er der fælles middag på en skøn restaurant, der ligger ned til floden.

Lørdag d. 14. maj: Rundvisning ved udgravningerne på Solpyramidens nordside, hvor man kan se den stærke beton og mærke energien. Vi spiser frokost på Solpyramidens plateau – en frokost bestående af lokal, hjemmelavet, lækker Bosnisk mad. Vi laver meditation og energiarbejde på toppen af Solpyramiden. Herefter kører vi ned og spiser på én af Visokos bedste restauranter.

Søndag d. 15. maj: Rundvisning ved Månepyramidens spændende udgravninger, hvor man kan se de sirligt anlagte sandstensfliser. Herefter kører vi til Månepyramidens plateau, hvor vi ser udgravningerne der og bagefter nyder en stor frokost lavet over åben ild. Vi slutter af med en meditation på pyramidens top.

Mandag d. 16. maj: Vi besøger de fantastiske Ravne Tunneller, hvor vi får en guidet tur ind i tunnellerne. Vi spiser frokost lavet af en lokal kvindeforening og går derefter ind for at meditere i tunnellernes særlige healende atmosfære.

Tirsdag d. 17. maj: Rundvisning og meditation på Vratnica-højen, der ligger i en smuk dal og kunne ligne en stor gravhøj, der utroligt nok ligger oven på et ældgammelt betonkammer. Vi har eftermiddagen fri, så du kan fordøje de mange indtryk og eventuelt selv tage endnu en tur i tunnellerne.

Onsdag d. 18. maj: Vi besøger stenkuglerne i Zavidovici. Disse fascinerende stenkugler er kunstigt skabt, men det er et mysterim hvordan og hvornår. Vi spiser en lokalt lavet frokost lige ved skoven og kløften, hvor kuglerne ligger. På vejen hjem besøger vi middelalderborgen Vranduk, hvor vi får en levende fortælling om Bosniens historie med deres konger og spændende sammensmeltning af kultur og religion fra både Øst og Vest.

Torsdag d. 19. maj: Vi kører ud til et meget spændende sted syd for selve pyramidedalen: Ginje-højen, der er en æggeformet høj, som har en fascinerende historie. Herfra kan vi observere pyramidedalens utrolige geometri. På Ginje-højen laver vi det afsluttende energiarbejde for turen. Vi har eftermiddagen programfri, så du kan nå det sidste, du gerne vil, inden rejsen går hjemad i morgen. Vi slutter af med en fælles middag på restaurant Most, der ligger lige ved byens bro og floden.

Fredag d. 20. maj: Vi står tidligt op og bliver hentet med transferbusserne, der kører os til Sarajevo lufthavn. Herfra flyver vi til Billund, hvor vi ankommer tidligt på formiddagen.

OBS: Der tages forbehold for ændringer og fejl i programmet.

Praktisk Information

HVILKEN TYPE REJSE ER REJSEN I MAJ 2022?

Turen i maj 2022 er en ”komforttur”. Det indebærer, at vi kører rundt så meget som muligt, så der er minimal påkrævet gang (max omkring 1 km pr dag). Vi sover alle nætterne på klostret. Komfortkonceptet indebærer også, at rejselederne Rie og Julie rejser med på den anbefalede flyafgang fra Billund til Sarajevo, så du som deltager har den tryghed, at du kan følges med os på rejsen. Du booker selv flybilletten ud fra vores anvisninger.

HVAD ER PORTAL JOURNEYS?

Portal Journeys er rejser og ture til kraftsteder i naturen og historiske, hellige steder. Vi benytter energien fra disse særlige steder som inspiration og katalysator for indre vækst. På samme tid udfører vi energiarbejde ved at forbinde os til Moder Jord og lade hende mærke vores tilstedeværelse og taknemmelighed. Alle rejser og ture er unikke, fordi de tager udgangspunkt i den enkelte destination og harmonerer med gruppen, der deltager.
Julie Mariel og Rie Jespersen faciliterer Portal Journeys’ene under guidning af deres åndelige guider. Turene indeholder typisk meditation, kanalisering, energiarbejde og healing. Navnet ’Portal Journeys’ refererer til shamanistisk arbejde med energetiske portaler, som vi arbejder med på turene.

HVEM ER RIE OG JULIE?

Rie og Julie er begge antropologer, hypnoterapeuter, healere og Ny Tids Shamaner. Og så er de tvillinger. De arbejder begge med kanalisering og klarsyn i samarbejde med opstegne mestre og åndelige guider. Sammen har de skabt Portal Journeys. Ud over Portal Journeys holder de private sessioner, foredrag og kurser, både fysisk og online. Se mere på www.riejespersen.dk og www.juliemariel.dk

HVORFOR SKAL JEG DELTAGE I REJSEN TIL BOSNIEN?

At være med på rejsen til Bosnien bliver en eventyrlig ferie, som du aldrig vil glemme. Du kommer til at opleve den magiske pyramidedal med entusiastiske guider, som kender stedet godt, og vil vise dig detaljer og fortælle dig historier, som du ellers ikke ville se eller høre, hvis du tog af sted på egen hånd. Så alt i alt får du et ægte eventyr på en tryg og komfortabel måde. Meditationerne bringer dig healing og tid til at absorbere den skønne vibration fra det gamle mysterium, som pyramidedalen udgør. På Portaljourneys.dk kan du læse udtalelser fra deltagere fra de tidligere rejser og høre, hvad de syntes om at være med.

HVAD KOSTER DET?

Pris per person: 4.700 kr.

HVAD ER INKLUDERET I PRISEN?

🌸 Healing, meditation og guidning der rykker din personlige og spirituelle udviklingsproces fremad

🌸 Fire lækre frokoster med hjemmelavet lokal mad

🌸 Alle entréomkostninger

🌸 Lokale guider der viser rundt og fortæller engageret om arkæologi, historie og energifænomener

🌸 Rie og Julie står til rådighed og er klar til at svare på spørgsmål både før og under rejsen

 

DU BETALER SEPARAT FOR:
  • Transport til og fra Sarajevo (vi anbefaler at du flyver med Wizz Air fra Billund til Sarajevo 13/5 og retur 20/5. Efter tilmelding får du et grundigt informationsark fra os med gode råd til booking af rejsen. Wizz Air har meget billige priser. Priser pr vej pr person ligger lige nu (17/02/22) fra 179 Kr uden bagage til 677 Kr med bagage for fleksibel billet)
  • Overnatning på klostret (vi booker dit værelse, og du betaler selv direkte til klostret dernede. Prisen er ca. 119 euro pr person i dobbeltværelse for hele ugen. Tillæg for enkeltværelse ca. 56 euro per person for hele ugen. Der er begrænset antal enkeltværelser. Vi kan hjælpe med at koordinere, hvis du rejser alene og gerne vil dele værelse med en anden deltager)
  • Rejseforsikring (flere forsikringsselskaber tilbyder nu også dækning i forbindelse med Corona)
  • Morgenmad på klostret til 30 Euros per person for hele ugen (betales kontant på klostret)
  • 3 gange frokost og 7 gange aftensmad (maden er rørende billig i Bosnien).
  • Transport rundt til seværdighederne samt lufthavnstransfer til ca. 118 Euro pr. deltager for hele ugen (vi arrangerer det – du betaler direkte til chaufføren).

 

TILMELDING
  • Du tilmelder dig ved at udfylde DETTE TILMELDINGSSKEMA og sende det til kontakt@riejespersen.dk.
  • Du modtager en bekræftelse fra os på, om der er plads til dig på turen.
  • I bekræftelsen står der, hvordan du betaler. Når du har betalt, er du sikret din plads.
  • Herefter modtager du vores informationsmateriale, og du kan booke din transport til og fra Bosnien.
FORRETNINGSBETINGELSER FOR TUREN:

🌼 Se vores forretningsbetingelser på https://juliemariel.dk/vilkar-for-portal-journeys/