Velkommen til de Bosniske Pyramider!

OBS: Der er 1 ledig plads tilbage på denne rejse!

Det er os en stor glæde endelig at kunne åbne for tilmelding til vores rejser til De Bosniske Pyramider, Visoko 2022!

Vi glæder os selv umådeligt meget til at komme af sted igen, selvom vi har været der mange gange før. Vi elsker at komme ned og mærke energien på pyramiderne, i tunnellerne og i dalen. Vi elsker at fordybe os meditativt og mærke, hvad energien gør ved os. Og vi elsker vejret, menneskene, maden, vandet, naturen og alt det andet, der følger med på rejserne til pyramidedalen.

Den glæde vil vi gerne dele med jer, så I også kan blive healet og fyldt op med god energi fra pyramiderne og samtidig få en masse fantastiske oplevelser sammen med en skøn gruppe af åbne og kærlige mennesker.

Vores Portal Journeys til de Bosniske Pyramider er en blanding af arkæologi og spiritualitet. Du oplever de arkæologiske udgravninger og erfarer, at det tydeligvis er menneskeskabte konstruktioner. Du får en grundig forståelse af tunnellernes healende egenskaber og mærker det på egen krop. Som noget nyt kommer du også med til de fascinerende, kæmpe og ældgamle stenkugler i Zavidovici. Vi arbejder med healing, meditation, energiarbejde og kanalisering, så alle stederne vi kommer, er der god tid til at mærke energien, samt tid til at dele hvad vi hver især oplever.

Vores tur i juni er særligt rettet mod jer, der kan lide at vandre og godt kan lide lunt sommervejr. Vi kalder den ”explorer”, fordi den er rettet mod de eventyrlystne. Vi vandrer rundt til det, der er i gåafstand i pyramidedalen, så vi får en direkte oplevelse af pyramidernes enorme størrelser. Længden på vandringen er fra 6-9 km pr dag. De to dage med længst vandring er relativt flade ruter, mens de kortere ruter har mere kuperet terræn. Gennemsnitstemperaturen i Visoko i juni ligger på 23 grader i dagtimerne og svinger normalt fra 12 grader om natten til 26 grader om dagen. Vi guider på dansk og de lokale guiders præsentationer på engelsk oversættes til dansk, hvis deltagerne ønsker det. Du kan følges med os på rejsen derned fra Billund, men vi bliver dernede bagefter, så på turen hjem, kan du følges med de deltagere, der rejser hjem på samme rute.

 

Programmet for explorer-turen i juni er som følger:

Fredag d. 24. juni: Vi mødes i Billund Lufthavn og rejser sammen til Sarajevo, hvor vi bliver hentet og kørt til Visoko og tjekker ind i villaerne. Vi går ned og ser lidt af bymidten. Om aftenen er der fælles middag på en skøn restaurant.

Lørdag d. 25. juni: Vi vandrer op til udgravningerne på Solpyramidens nordside, hvor man kan se den stærke beton og mærke energien. Vi vandrer derefter op til Solpyramidens plateau og spiser frokost – en frokost bestående af lokal, hjemmelavet, lækker Bosnisk mad. Vi laver meditation og energiarbejde på toppen af Solpyramiden. Herefter vandrer vi ned og spiser på én af Visokos bedste restauranter.

Søndag d. 26. juni: Vi vandrer gennem pyramidedalen til Månepyramidens spændende udgravninger på vestsiden, hvor man kan se de sirligt anlagte sandstensfliser. Herefter vandrer vi op til Månepyramidens plateau, hvor vi ser udgravninger og nyder en stor frokost lavet over åben ild. Vi slutter af med en meditation på pyramidens top og vandrer derefter ned til aftensmad i byen.

Mandag d. 27. juni: Vi vandrer til de fantastiske Ravne Tunneller, hvor vi får en guidet tur ind i tunnellerne. Vi spiser frokost lavet af en lokal kvindeforening og går derefter ind for at meditere i tunnellernes særlige healende atmosfære. Herefter går vi ned i byen og spiser middag.

Tirsdag d. 28. juni: Vi vandrer ud til Vratnica-højen, der ligger som en slags adgangsport til pyramidedalen i sin egen lille smukke dal. Den kunne ligne en stor gravhøj, der utroligt nok ligger oven på et ældgammelt betonkammer. Her ser vi udgravningerne og har tid til at meditere og mærke energien. Bagefter vandrer vi tilbage til byen og har nogle eftermiddagstimer og aftenen på egen hånd.

Onsdag d. 29. juni: Vi kører til stenkuglerne i Zavidovici. Disse fascinerende stenkugler er kunstigt skabt, men det er et mysterium hvordan og hvornår. Vi spiser en lokalt lavet frokost lige ved skoven og kløften, hvor kuglerne ligger. På vejen hjem besøger vi middelalderborgen Vranduk, hvor vi får en levende fortælling om Bosniens historie med deres konger og spændende sammensmeltning af kultur og religion fra både Øst og Vest.

Torsdag d. 30. juni: Vi vandrer ud til et meget spændende sted syd for selve pyramidedalen: Ginje-højen, der er en æggeformet høj, som har en fascinerende historie. Herfra kan vi observere pyramidedalens utrolige geometri. På Ginje-højen laver vi det afsluttende energiarbejde for turen. På vejen hjem er der mulighed for en dukkert i floden, hvis vandstanden tillader det. Tilbage i byen har vi nogle frie eftermiddagstimer, hvor du kan nå det sidste, du gerne vil, inden rejsen går hjemad i morgen. Vi slutter af med en tidlig fælles middag.

Fredag d. 1. juli: Vi står tidligt op og deltagerne bliver hentet med transferbusserne, der kører til Sarajevo lufthavn. Herfra går flyet til Billund, hvor I ankommer tidligt på formiddagen.

OBS: Der tages forbehold for ændringer og fejl i programmet.

Praktisk Information

HVILKEN TYPE REJSE ER REJSEN I JUNI 2022?

Turen i juni 2022 er en ”explorertur”. Det indebærer, at vi vandrer rundt til alt, hvad vi skal i og omkring pyramidedalen. Vandringen er 6-9 km pr dag. Vandringen går op og ned inden for et spænd af 348 højdemeter. Hvis du bliver træt undervejs, kan du tage en taxi, hvilket er billigt i Bosnien (priseksempel: ca. 20 kr for en taxa fra centrum til Ravnetunnellerne). Vi sover alle nætterne på klostret. Rejselederne Rie og Julie rejser med på den anbefalede flyafgang fra Billund til Sarajevo, så du som deltager har den tryghed, at du kan følges med os på rejsen derned. Vi bliver dernede, så på hjemturen kan du følges med de andre deltagere, eller forlænge dit ophold og selv rejse hjem senere. Du booker selv flybilletten ud fra vores anvisninger.

HVAD ER PORTAL JOURNEYS?

Portal Journeys er rejser og ture til kraftsteder i naturen og historiske, hellige steder. Vi benytter energien fra disse særlige steder som inspiration og katalysator for indre vækst. På samme tid udfører vi energiarbejde ved at forbinde os til Moder Jord og lade hende mærke vores tilstedeværelse og taknemmelighed. Alle rejser og ture er unikke, fordi de tager udgangspunkt i den enkelte destination og harmonerer med gruppen, der deltager.
Julie Mariel og Rie Jespersen faciliterer Portal Journeys’ene under guidning af deres åndelige guider. Turene indeholder typisk meditation, kanalisering, energiarbejde og healing. Navnet ’Portal Journeys’ refererer til shamanistisk arbejde med energetiske portaler, som vi arbejder med på turene.

HVEM ER RIE OG JULIE?

Rie og Julie er begge antropologer, hypnoterapeuter, healere og Ny Tids Shamaner. Og så er de tvillinger. De arbejder begge med kanalisering og klarsyn i samarbejde med opstegne mestre og åndelige guider. Sammen har de skabt Portal Journeys. Ud over Portal Journeys holder de private sessioner, foredrag og kurser, både fysisk og online. Se mere på www.riejespersen.dk og www.juliemariel.dk

HVORFOR SKAL JEG DELTAGE I REJSEN TIL BOSNIEN?

At være med på rejsen til Bosnien bliver en eventyrlig ferie, som du aldrig vil glemme. Du kommer til at opleve den magiske pyramidedal med entusiastiske guider, som kender stedet godt, og vil vise dig detaljer og fortælle dig historier, som du ellers ikke ville se eller høre, hvis du tog af sted på egen hånd. Så alt i alt får du et ægte eventyr på en tryg og komfortabel måde. Meditationerne bringer dig healing og tid til at absorbere den skønne vibration fra det gamle mysterium, som pyramidedalen udgør. På Portaljourneys.dk kan du læse udtalelser fra deltagere fra de tidligere rejser og høre, hvad de syntes om at være med.

HVAD KOSTER DET?

Pris per person: 4.700 kr.

HVAD ER INKLUDERET I PRISEN?

🌸 Healing, meditation og guidning der rykker din personlige og spirituelle udviklingsproces fremad

🌸 Fire lækre frokoster med hjemmelavet lokal mad

🌸 Alle entréomkostninger

🌸 Lokale guider der viser rundt og fortæller engageret om arkæologi, historie og energifænomener

🌸 Rie og Julie står til rådighed og er klar til at svare på spørgsmål både før og under rejsen

 

DU BETALER SEPARAT FOR:
  • Transport til og fra Sarajevo (vi anbefaler at du flyver med Wizz Air fra Billund til Sarajevo 24/6 og retur 1/7. Efter tilmelding får du et grundigt informationsark fra os med gode råd til booking af rejsen. Wizz Air har meget billige priser. Priser pr vej pr person ligger lige nu (17/02/22) fra 299 Kr uden bagage til 1013 Kr med bagage for fleksibel billet)
  • Overnatning i villaer (vi booker dit værelse. Prisen er ca. 119 euro pr person i dobbeltværelse for hele ugen. Tillæg for enkeltværelse ca. 56 euro per person for hele ugen. Der er begrænset antal enkeltværelser. Vi kan hjælpe med at koordinere, hvis du rejser alene og gerne vil dele værelse med en anden deltager)
  • Rejseforsikring (flere forsikringsselskaber tilbyder nu også dækning i forbindelse med Corona)
  • Morgenmad til 30 Euros per person for hele ugen (betales kontant dernede)
  • 3 gange frokost og 7 gange aftensmad (maden er rørende billig i Bosnien).
  • Transport til og fra Zavidovici samt lufthavnstransfer til ca. 44 Euro pr. deltager for de tre ture i alt (vi arrangerer det – du betaler direkte til chaufføren).

 

TILMELDING

OBS: Der er 1 ledig plads tilbage på denne rejse!

  • Du tilmelder dig ved at udfylde DETTE TILMELDINGSSKEMA og sende det til kontakt@riejespersen.dk.
  • Du modtager en bekræftelse fra os på, om der er plads til dig på turen.
  • I bekræftelsen står der, hvordan du betaler. Når du har betalt, er du sikret din plads.
  • Herefter modtager du vores informationsmateriale, og du kan booke din transport til og fra Bosnien.
FORRETNINGSBETINGELSER FOR TUREN:

Se vores forretningsbetingelser på https://juliemariel.dk/vilkar-for-portal-journeys/