Velkommen til de Bosniske Pyramider!

 

OBS: Denne rejse er nu UDSOLGT

 

Det er mig en stor glæde endelig at kunne åbne for tilmelding til vores rejse til De Bosniske Pyramider, Visoko 2022!

Jeg glæder mig selv umådeligt meget til at komme af sted igen, selvom jeg har været der mange gange før. Jeg elsker at komme ned og mærke energien på pyramiderne, i tunnellerne og i dalen. Jeg elsker at fordybe mig meditativt og mærke, hvad energien gør ved mig. Og jeg elsker vejret, menneskene, maden, vandet, naturen og alt det andet, der følger med på rejserne til pyramidedalen.

Den glæde vil jeg gerne dele med jer, så I også kan blive healet og fyldt op med god energi fra pyramiderne og samtidig få en masse fantastiske oplevelser sammen med en skøn gruppe af åbne og kærlige mennesker.

Vores rejse til de Bosniske Pyramider bliver en blanding af arkæologisk opdagelsesrejse og shamanistisk spiritualitet i praksis. Du oplever de arkæologiske udgravninger og erfarer, at det tydeligvis er menneskeskabte konstruktioner. Du får en grundig forståelse af tunnellernes healende egenskaber og mærker det på egen krop. Vi tager også en tur til de fascinerende, kæmpe og ældgamle stenkugler i Zavidovici. Vi arbejder med healing, meditation, energiarbejde og kanalisering, så alle stederne vi kommer, er der god tid til at mærke energien, samt tid til at dele hvad vi hver især oplever.

Turen d. 4.-11. juli er særligt rettet mod jer, der har været kursister hos mig på Stensbæk Højskole, og der bliver også plads til et par af jeres venner. Fordi I alle har fået en introduktion til shamanistisk energiarbejde, kan vi bruge rejsen til at anvende det, I har lært, i praksis.

Juli måned i Bosnien byder på skønt sommervejr med en gennemsnitstemperatur på 26 grader. Vi har to minibusser til rådighed, så vi kan blive kørt rundt i så stor udstrækning, det kan lade sig gøre. Der er kun begrænset vandring på turen, hvor man selv skal gå det sidste stykke op til udgravninger, til toppen af pyramiderne, ind i tunnellerne mm. Vi sover i en villa og en lejlighed og har også en enkelt nat i telte på toppen af Månepyramiden.

I har mulighed for at følges med hinanden på samme flyafgang fra Billund til Sarajevo, hvor jeg vil tage imod jer. På hjemrejsen rejser jeg med. Turen foregår på dansk, så min guidning er på dansk, og jeg oversætter rundvisninger og guidning fra de lokale guider fra engelsk til dansk.

 

Programmet for Stensbæk-turen i juli er som følger:

Mandag d. 4. juli: I mødes i Billund Lufthavn og rejser sammen til Sarajevo, hvor jeg tager imod jer. Vi bliver kørt til Visoko og tjekker ind. Vi går ned og ser lidt af bymidten. Om aftenen er der fælles middag på en skøn restaurant.

Tirsdag d. 5. juli: Vi besøger de fantastiske Ravne Tunneller, hvor vi får en guidet tur ind i tunnellerne. Vi spiser frokost lavet af en lokal kvindeforening og går derefter ind for at meditere i tunnellernes særlige healende atmosfære.

Onsdag d. 6. juli: Rundvisning ved udgravningerne på Solpyramidens nordside, hvor man kan se den stærke beton og mærke energien. Vi spiser frokost på Solpyramidens plateau – en frokost bestående af lokal, hjemmelavet, lækker Bosnisk mad. Vi laver meditation og energiarbejde på toppen af Solpyramiden. Herefter kører vi ned og spiser på én af Visokos bedste restauranter.

Torsdag d. 7. juli: Rundvisning ved Månepyramidens spændende udgravninger, hvor man kan se de sirligt anlagte sandstensfliser. Herefter kører vi til Månepyramidens plateau, hvor vi ser udgravningerne der og mediterer i den særlige energi på pyramidens top. Til aften nyder vi en stor middag lavet over åben ild og sover i telte på plateauet.

Fredag d. 8. juli: Vi vågner op på Månepyramiden og spiser morgenmad der, inden vi bliver kørt ned til klostret. Her er der mulighed for at tage en slapper, inden vi bliver kørt ud til Vratnica-højen, som ligger i en smuk dal. Her ser vi de enorme sandstensblokke, der er blevet udgravet, og bagefter mediterer vi i den høje energi på toppen.

Lørdag d. 9. juli: Vi besøger stenkuglerne i Zavidovici. Disse fascinerende stenkugler er kunstigt skabt, men det er et mysterium hvordan og hvornår. Vi spiser en lokalt lavet frokost lige ved skoven og kløften, hvor kuglerne ligger. På vejen hjem besøger vi middelalderborgen Vranduk, hvor vi får en levende fortælling om Bosniens historie med deres konger og spændende sammensmeltning af kultur og religion fra både Øst og Vest.

Søndag d. 10. juli: Vi kører ud til et meget spændende sted syd for selve pyramidedalen: Ginje-højen, der er en æggeformet høj, som har en fascinerende historie. Herfra kan vi observere pyramidedalens utrolige geometri. På Ginje-højen laver vi det afsluttende energiarbejde for turen. Vi har eftermiddagen programfri, så du kan nå det sidste, du gerne vil, inden rejsen går hjemad i morgen. Vi slutter af med en fælles afslutningsmiddag.

Mandag d. 11. juli: Vi står tidligt op og bliver hentet af transferbusserne, der kører os til Sarajevo lufthavn. Herfra flyver vi til Billund, hvor vi ankommer tidligt på formiddagen.

OBS: Der tages forbehold for ændringer og fejl i programmet.

PRAKTISK INFORMATION

HVILKEN TYPE REJSE ER REJSEN I JULI 2022?

Turen i juli 2022 er en ”komforttur”. Det indebærer, at vi kører rundt så meget som muligt, så der er minimal påkrævet vandring. Turen er lavet specielt til Ries kursister fra Stensbæk Højskole og et par af deres venner. Det betyder, at vi har en homogen gruppe, hvor alle har interesse for spiritualitet og har fået en introduktion til shamanistisk energiarbejde. Dette giver mulighed for, at vi kan anvende de ting, I har lært, på rejsen. For at gøre turen mere økonomisk, er Julie ikke med som rejseguide. Hun opholder sig dog i Bosnien, just in case. Der er kun 13 pladser på denne rejse, så det bliver et lille hyggeligt hold. Du booker selv flybilletten ud fra Ries anvisninger.

HVORFOR SKAL JEG DELTAGE I REJSEN TIL BOSNIEN?

At være med på rejsen til Bosnien bliver en eventyrlig ferie, som du aldrig vil glemme. Du kommer til at opleve den magiske pyramidedal med en entusiastisk guide, som kender stedet godt, og vil vise dig detaljer og fortælle dig historier, som du ellers ikke ville se eller høre, hvis du tog af sted på egen hånd. Så alt i alt får du et ægte eventyr på en tryg og komfortabel måde. Meditationerne bringer dig healing og tid til at absorbere den skønne vibration fra det gamle mysterium, som pyramidedalen udgør. På Portaljourneys.dk kan du læse udtalelser fra deltagere fra de tidligere rejser og høre, hvad de syntes om at være med.

HVAD KOSTER DET?

Pris per person: Kun 3.300 kr!

HVAD ER INKLUDERET I PRISEN?

🌸 Healing, meditation og guidning der rykker din personlige og spirituelle udviklingsproces fremad

🌸 3 lækre frokoster, 1 morgenmad og 1 aftensmad med hjemmelavet lokal mad

🌸 Alle entréomkostninger

🌸 Overnatning i telt på Månepyramiden

🌸 Lokale guider der viser rundt og fortæller engageret om arkæologi, historie og energifænomener

🌸 Rie står til rådighed og er klar til at svare på spørgsmål både før og under rejsen

 

DU BETALER SEPARAT FOR:
  • Transport til og fra Sarajevo. Jeg anbefaler at du flyver med Wizz Air fra Billund til Sarajevo d. 4/7 og retur d. 11/7. Wizz Air har meget billige priser. Priser pr vej pr person ligger lige nu (17/02/22) fra 749 Kr uden bagage til 1463 Kr med bagage for fleksibel billet. Hvis du ønsker at tage af sted tidligere eller blive lidt længere, kan du dog sagtens gøre det. Det står dig også frit for at tage bussen, toget eller bilen, hvis du foretrækker det. Efter tilmelding får du et grundigt informationsark med gode råd til booking af rejsen.
  • Overnatning i villa eller lejlighed (jeg booker dit værelse. Prisen er ca. 119 euro pr person i dobbeltværelse for hele ugen. Tillæg for enkeltværelse ca. 56 euro per person for hele ugen. På din tilmelding kan du angive, om du ønsker enkeltværelse, dobbeltværelse med en bestemt person eller dobbeltværelse med én jeg sætter dig sammen med.
  • Rejseforsikring (flere forsikringsselskaber tilbyder nu også dækning i forbindelse med Corona)
  • 4 x frokost, 6 x aftensmad, 6 x morgenmad (maden er rørende billig i Bosnien).
  • Transport rundt til seværdighederne samt lufthavnstransfer. Prisen pr van er 750 euros, som fordeles på antal deltagere, så hvis der er 13 deltagere, bliver det 858 Kr. pr. deltager for hele ugen (jeg arrangerer det – du betaler direkte til chaufføren).

 

TILMELDING

OBS: Rejsen er nu UDSOLGT

Deltagere der har været med på kursus på Stensbæk Højskole har forspring og kan tilmelde sig selv og eventuelle medrejsende fra fredag d. 18/2 til og med torsdag d. 24/2 2022. Herefter vil jeg forsøge at afsætte eventuelle restpladser til relevante personer, så det bliver så økonomisk som muligt for alle. Det er en forudsætning for afholdelse, at der er minimum 6 kursister. Jeg har pt forhåndstilkendegivelser fra 7, der ønsker at deltage og 4 der muligvis gerne vil med.

  • Du tilmelder dig ved at udfylde DETTE TILMELDINGSSKEMA og sende det til kontakt@riejespersen.dk. I skemaet beder jeg dig angive prioriteter for hvilke ture, du ønsker at deltage på. Hvis du kun er interesseret i denne tur, skriver du blot ”1” ud for denne tur. Kunne du også være interesseret i andre ture, i tilfælde af der mangler tilslutning til denne tur, kan du prioritere de andre ture nedefter.
  • Efter d. 24/2 2022 modtager du en bekræftelse på hvilken tur, du har fået plads på.
  • I bekræftelsen står der, hvordan du betaler. Når du har betalt, er du sikret din plads.
  • Herefter modtager du informationsmateriale, og du kan booke din transport til og fra Bosnien.
FORRETNINGSBETINGELSER FOR TUREN:

Se vores forretningsbetingelser på https://juliemariel.dk/vilkar-for-portal-journeys/