Tilbage

Velkommen til de bosniske pyramider

Rejser til de Bosniske Pyramider 2023 åbner snart for tilmeldinger!

Skriv dig på vores nyhedsbrev for at få direkte besked når tilmeldingen åbner Klik HER.

Vi glæder os til at byde jer velkomne på næste års rejser til de Bosniske Pyramider!

Vores Portal Journeys til de Bosniske Pyramider er en blanding af arkæologi og spiritualitet. Du oplever de arkæologiske udgravninger og erfarer, at det tydeligvis er menneskeskabte konstruktioner. Du får en grundig forståelse af tunnellernes healende egenskaber og mærker det på egen krop. Som noget nyt kommer du også med til de fascinerende, kæmpe og ældgamle stenkugler i Zavidovici. Vi arbejder med healing, meditation, energiarbejde og kanalisering, så alle stederne vi kommer, er der god tid til at mærke energien, samt tid til at dele hvad vi hver især oplever.

I 2023 bliver der to rejser:

25. juni-2. juli: Flextur

9.-16. juli: Explorer

Vores Flextur er særligt rettet mod jer, der ønsker fleksibilitet i forhold til kørsel og vandring. Denne fleksibilitet giver mulighed for, at I kan være to, der rejser sammen, hvor den ene ønsker kørsel, og den anden ønsker vandring. Den er også velegnet for dig, der er i tvivl om, hvor meget du kan holde til at vandre. Programmet er tilrettelagt, så vi sover på klostret alle nætter. Desuden rejser vi rejseguider med fra Billund til Visoko, så du får den tryghed, at vi er med der. Turen foregår på dansk, så vores guidning er på dansk, og vi oversætter rundvisninger og guidning fra de lokale guider fra engelsk til dansk. Selvom vi kører, skal du selv kunne gå kortere stræk op af nogle trappetrin og ind i tunnellerne.

Vores Explorertur er for jer, der kan lide at vandre og gerne vil have en overnatning i telt på Månepyramidens plateau. De øvrige nætter sover vi på Fransiskanerklostret. Vi vandrer omkring 5-13 kilometer per dag i kuperet terræn. Bliver du træt, kan du altid ringe efter en taxa, som ikke koster særlig meget i Bosnien.

Programmet for de to ture er ikke helt fastlagt endnu – men her kan du se et eksempel på et program fra en tidligere rejse

Dag 1: Vi mødes i Billund Lufthavn og rejser sammen til Sarajevo, hvor vi bliver hentet og kørt til Visoko og tjekker ind på fransiskanerklostret og spiser frokost der. Vi går ned og ser lidt af bymidten og kommer tilbage og får en rundvisning på klostret. Om aftenen er der fælles middag på en skøn restaurant, der ligger ned til floden.

Dag 2: Vi besøger de fantastiske Ravne Tunneller, hvor vi får en guidet tur ind i tunnellerne. Vi spiser frokost lavet af en lokal kvindeforening og går derefter ind for at meditere i tunnellernes særlige healende atmosfære.

Dag 3: Rundvisning ved udgravningerne på Solpyramidens nordside, hvor man kan se den stærke beton og mærke energien. Vi spiser frokost på Solpyramidens plateau – en frokost bestående af lokal, hjemmelavet, lækker Bosnisk mad. Vi mediterer og laver energiarbejde på toppen af Solpyramiden. Herefter kører vi ned og spiser på én af Visokos bedste restauranter.

Dag 4: Rundvisning ved Månepyramidens spændende udgravninger, hvor man kan se de sirligt anlagte sandstensfliser. Herefter kører/vandrer vi til Månepyramidens plateau, hvor vi ser udgravningerne der og bagefter nyder en stor frokost lavet over åben ild. Vi slutter af med en meditation på pyramidens top.

⭐Dag 5: Rundvisning og meditation på Vratnica-højen, der ligger i en smuk dal og kunne ligne en stor gravhøj, der utroligt nok ligger oven på et ældgammelt betonkammer. Vi har eftermiddagen fri, så du kan fordøje de mange indtryk og eventuelt selv tage endnu en tur i tunnellerne.

⭐Dag 6: Vi besøger stenkuglerne i Zavidovice. Disse fascinerende stenkugler er kunstigt skabt, men det er et mysterium hvordan og hvornår. Vi spiser en lokalt lavet frokost lige ved skoven og kløften, hvor kuglerne ligger. På vejen hjem besøger vi middelalderborgen Vranduk, hvor vi får en levende fortælling om Bosniens historie med deres konger og spændende sammensmeltning af kultur og religion fra både Øst og Vest.

⭐Dag 7: Vi besøger et meget spændende sted syd for selve pyramidedalen: Ginje-højen, der er en æggeformet høj, som har en fascinerende historie. Herfra kan vi observere pyramidedalens utrolige geometri. På Ginje-højen laver vi det afsluttende energiarbejde for turen. Vi har eftermiddagen programfri, så du kan nå det sidste, du gerne vil, inden rejsen går hjemad i morgen. Vi slutter af med en fælles middag på restaurant Nafaka.

⭐Dag 8: Vi står tidligt op og bliver hentet med transferbusserne, der kører os til Sarajevo lufthavn. Herfra flyver vi til Billund, hvor vi ankommer tidligt på formiddagen.

PRAKTISK INFORMATION

Hvad betyder “Flextur”?

Flextur indebærer, at der er mulighed for at køre rundt så meget terrænet tillader. Man skal selv gå det sidste stykke op til udgravningerne og pyramidetoppene samt ind i tunnellerne. Der er mulighed for at vandre mange af strækningerne, hvis man vil. Når man vandrer, skal man lidt tidligere af sted. Strækningerne er 3-9 km for dem, der vandrer, mens de der kører kun skal gå ca. 500 m frem og 500 tilbage, fra hvor vi bliver sat af bussen. Det er samme pris om man vandrer eller kører, for vi har busserne til rådighed med plads til alle hele ugen. Dette særligt fleksible program gør turen oplagt for jer der rejser sammen, hvor den ene er mere til vandring end den anden. Vi sover alle nætterne på klostret, og al guidning foregår på dansk eller oversættes til dansk. Rejselederne Rie og Julie rejser med på den anbefalede flyafgang fra Billund til Sarajevo og retur, så du som deltager har den tryghed, at du kan følges med os på rejsen. Du booker selv flybilletten ud fra vores anvisninger.

HVAD ER PORTAL JOURNEYS?

Portal Journeys er rejser og ture til kraftsteder i naturen og historiske, hellige steder. Vi benytter energien fra disse særlige steder som inspiration og katalysator for indre vækst. På samme tid udfører vi energiarbejde ved at forbinde os til Moder Jord og lade hende mærke vores tilstedeværelse og taknemmelighed. Alle rejser og ture er unikke, fordi de tager udgangspunkt i den enkelte destination og harmonerer med gruppen, der deltager.
Julie Mariel og Rie Jespersen faciliterer Portal Journeys’ene under guidning af deres åndelige guider. Turene indeholder typisk meditation, kanalisering, energiarbejde og healing. Navnet ’Portal Journeys’ refererer til shamanistisk arbejde med energetiske portaler, som vi arbejder med på turene.

HVEM ER RIE OG JULIE?

Rie og Julie er begge antropologer, hypnoterapeuter, healere og Ny Tids Shamaner. Og så er de tvillinger. De arbejder begge med kanalisering og klarsyn i samarbejde med opstegne mestre og åndelige guider. Sammen har de skabt Portal Journeys. Ud over Portal Journeys holder de private sessioner, foredrag og kurser, både fysisk og online. Se mere på www.riejespersen.dk og www.juliemariel.dk

HVORFOR SKAL JEG DELTAGE I REJSEN TIL BOSNIEN?

At være med på rejsen til Bosnien bliver en eventyrlig ferie, som du aldrig vil glemme. Du kommer til at opleve den magiske pyramidedal med entusiastiske guider, som kender stedet godt, og vil vise dig detaljer og fortælle dig historier, som du ellers ikke ville se eller høre, hvis du tog af sted på egen hånd. Så alt i alt får du et ægte eventyr på en tryg og komfortabel måde. Meditationerne bringer dig healing og tid til at absorbere den skønne vibration fra det gamle mysterium, som pyramidedalen udgør. På Portaljourneys.dk kan du læse udtalelser fra deltagere fra de tidligere rejser og høre, hvad de syntes om at være med.

HVAD KOSTER DET?

Prisen vil blive fastlagt, når programmet er helt på plads. Det bliver i omegnen af 4.900 kr.

HVAD ER INKLUDERET I PRISEN?

? Healing, meditation og guidning der rykker din personlige og spirituelle udviklingsproces fremad

? Fire lækre frokoster med hjemmelavet lokal mad

? Alle entréomkostninger

? Lokale guider der viser rundt og fortæller engageret om arkæologi, historie og energifænomener

? Rie og Julie står til rådighed og er klar til at svare på spørgsmål både før og under rejsen

 

DU BETALER SEPARAT FOR:
  • Transport til og fra Tuzla (vi anbefaler at du flyver med Wizz Air fra Billund til Tuzla. Efter tilmelding får du et grundigt informationsark fra os med gode råd til booking af rejsen. Wizz Air har meget billige priser.)
  • Overnatning på klostret (Vi booker dit værelse, og du betaler selv direkte til klostret dernede. Prisen er ca. 119 euro pr person i dobbeltværelse for hele ugen. Tillæg for enkeltværelse ca. 56 euro per person for hele ugen. Der er begrænset antal enkeltværelser. Vi kan hjælpe med at koordinere, hvis du rejser alene og gerne vil dele værelse med en anden deltager)
  • Rejseforsikring (flere forsikringsselskaber tilbyder nu også dækning i forbindelse med Corona)
  • Morgenmad på klostret til 30 Euros per person for hele ugen (betales kontant på klostret)
  • 3 gange frokost og 7 gange aftensmad (maden er rørende billig i Bosnien).
  • Transport rundt til seværdighederne samt lufthavnstransfer til omtrent 150 Euro pr. deltager for hele ugen (vi arrangerer det – du betaler direkte til chaufføren).

 

TILMELDING

OBS: Der er ikke åbent for booking endnu. Skriv dig på vores nyhedsbrev for at høre om fremtidige rejser. Klik HER.

  • Du modtager en bekræftelse fra os på, om der er plads til dig på turen samt tilmeldingsskema, som du udfylder og sender tilbage.
  • I mailen modtager du også vores informationsmateriale inkl. vejledning til at købe flybillet, så du kan booke din transport til og fra Bosnien.
  • I bekræftelsen står der, hvordan du betaler. Når du har betalt, er du sikret din plads.
FORRETNINGSBETINGELSER FOR TUREN:

Se vores forretningsbetingelser på https://juliemariel.dk/vilkar-for-portal-journeys/