En husrensning er en energetisk rengøring af et sted, som bruges til at fjerne negativ energi og skabe en mere behagelig og tryg atmosfære.

De negative energier kan have mange former og kan fx være:

  • negative tankeformer
  • energiaftryk fra ubehagelige begivenheder eller fra personer (genfærd)
  • ånder (afdøde/spøgelser)
  • negative væsner (energisnyltere, reptiler, archons, dæmoner, negative ET’s mm.)

 

Jeg bruger en række forskellige teknikker til at rense og harmonisere energien alt efter hvad jeg fornemmer, er relevant. Teknikkerne er en kombination af forskellige healingsformer, bl.a. Reiki og Soul Power Release, traditionel shamanisme og ny tids shamanisme. Jeg anvender nogle gange også bøn, sang og støtte fra engle og andre positive lysvæsner.

Hvis beboeren/beboerne er hjemme og jeg fornemmer, at noget af den negative energi har knyttet sig fast til personerne, kan jeg også rense disse mennesker ud over at rense rummet/lejligheden/huset.

Jeg går ikke altid i deltaljer med forklaringer om, hvilke energier der er på spil, og hvordan de er havnet der, da det kan være en ulempe at skabe for meget kontakt med dem og dvæle for meget ved dem med stor opmærksomhed. Det vigtigste er at få renset og sendt energien op i Lyset, så det er mit primære fokus ved en husrensning.

Hvis du har en fornemmelse af, ikke at være alene i dit hjem, så spørg dig selv, om det føles ubehageligt, eller om det egentlig er rart nok med lidt selskab. Det kan være dine kære afdøde, du fornemmer, som bare er der for at støtte og trøste dig, og det kan være engle og åndelige guider, du fornemmer. Så hvis det føles behageligt og trygt, er der ingen grund til at rense dit hjem.

Føles det på den anden side utrygt eller grænseoverskridende, at du fornemmer noget i dit hjem, og påvirker det dit humør og din søvn, så er det en god idé at få det renset. Det er desuden altid godt at få en ny bolig renset, inden du flytter ind i den, da det nulstiller og højner energien, så du kan være i din egen energi, uden at være påvirket af, hvad der er foregået på stedet før din indflytning.

 Nyhed:

Jeg er siden december 2019 begyndt at samarbejde med en kollega, når der skal laves husrensninger. Hun har et skarpt ydre klarsyn. Det vil sige, at hun ser de negative ting, der skal renses væk, meget tydeligt med sine fysiske øjne, hvorimod min sansning primært er klarføling og indre klarsyn, hvilket betyder, at jeg ser energien for mit indre blik. Jeg tager ud på stedet, der skal renses, og min kollega kommer på via Skype. Vi hjælper hinanden med at afdække, hvad der foregår energetisk på stedet, og hvad der skal gøres, og samarbejder herefter med at udføre rensningen. Det sikrer en grundigere og mere vedvarende rensning, fordi vi tjekker efter fra to forskellige perspektiver. Min kollega og jeg har flere års erfaring med at samarbejde med hinanden om andet energiarbejde, inden vi er begyndt at tilbyde husrensninger sammen.

Denne ændring har betydet at vi har sat tidsforbruget og prisen for husrensning op. Til gengæld giver det en grundigere rensning med større holdbarhed. Det må dog stadig siges, at husrensning kan være en kompliceret affære og ikke to steder er ens, og der kan derfor ikke gives nogen garantier for holdbarhed og effekt, ud over at vi gør vores allerbedste for at efterlade stedet med så ren og høj energi, som overhovedet muligt. Vi har mange gode erfaringer med positive resultater med stor lettelse i energien bag os.

Efter ikke have sovet en hel uge, fordi jeg mærkede noget negativ i min lejlighed, som ikke ville mig det godt, fik jeg en husrensning af Julie. Jeg var konstant på vagt især om aften, hvor jeg mærkede, at det fik mere magt. Jeg havde ikke lyst til at opholde mig i lejligheden, og den glæde jeg havde ved at komme hjem blev til en belastning. Energien havde ændret sig markant og jeg kunne ikke længere holde det ud. Det blev meget svært for mig i det hele at kunne foretage mig noget, fordi jeg simpelthen manglede noget søvn. Jeg bad til universet om at hjælpe mig, og svaret kom straks: jeg skulle kontakte Julie og sov hos min nabo indtil Julie kom! Jeg kontaktede Julie dagen efter og fortalte hende om mit problem. Hun spurgte mig om min adresse og det fik hun. Efter 15 minutter fortalte hun mig, ja der var noget, og det kunne hun tage sig af. Hun aflyste alle sine aftaler for at hjælpe mig!!!
Jeg var overordenlig glad for at se hende.
Hun startede med at berolige mig og fortalte mig, hvordan processen skulle forløbe. Jeg blev meget rolig og følte mig godt tilpas. Da Julie gik i gang med processen, mærkede jeg energien med det samme. Efter en time til 2 timer kunne jeg være i mig selv og blev enormt lettet, træt og faldt nærmest i søvn. Da Julie næsten var færdig, kunne jeg genkende den energi, som plejede at være i lejligheden, og jeg var endnu en gang lettet. Kære Julie jeg takker dig for din hjælp!

Kærlig hilsen
André