Tilbage

Portal Journey til de Bosniske Pyramider, juli 2023

Visoko, Bosnien
1

Portal Journey til de Bosniske Pyramider, juli 2023

Varighed :  8 Dage
Pris :   4.900,00 kr.
Max deltagere :   19
Sted:  Visoko, Bosnien
Age Range :   15-90
Se mere

Date Expired !

OBS: Denne Portal Journey er nu udsolgt!

Vi henviser til Portal Journey d. 24. juni-1. juli.

Vi glæder os selv umådeligt meget til at komme af sted igen til Bosnien, og mærke energien på pyramiderne, i tunnellerne og i dalen. Vi elsker, når vi fordyber os meditativt sammen med en gruppe af skønne mennesker og mærker, hvad energien gør ved os. Og vi elsker vejret, menneskene, maden, vandet, naturen og alt det andet, der følger med på rejserne til pyramidedalen.

Den glæde vil vi gerne dele med jer, så I også kan blive healet og fyldt op med god energi fra pyramiderne og samtidig få en masse fantastiske oplevelser sammen med en skøn gruppe af åbne og kærlige mennesker.

Julie Mariel har som en af frontfigurerne i Portal Journeys efterhånden guidet mange rejser til De Bosniske Pyramider, i en velafvejet blanding mellem arkæologi, videnskab og spiritualitet. Du vil opleve de arkæologiske udgravninger og på egen hånd have mulighed for at se erfare hvorfor pyramiderne er menneskeskabte konstruktioner. Du vil få en grundig forståelse af tunnellernes healende egenskaber og mærke det på egen krop. Du vil også opleve de fascinerende, kæmpe og ældgamle stenkugler i Zavidovici. Vi arbejder med healing, meditation, energiarbejde og kanalisering, så alle stederne vi kommer, er der god tid til at mærke energien, samt tid til at dele hvad vi hver især oplever.

På rejsen til de Bosniske Pyramider juli 2023 får Julie selskab af Karina Bundgaard, der er med til at facilitere meditationerne og energiarbejdet. Karina har været med på Portal Journeys til de Bosniske Pyramider i august 2022, så hun kender pyramidedalen og glæder sig til at skulle med igen.

Turen i juli er for jer, der gerne vil vandre rundt, og har lyst til at sove en nat i telt på Månepyramiden. De øvrige nætter sover vi på Fransiskanerklostret i Visoko. Vandringen er på 6-13,5 km pr dag i kuperet terræn i roligt tempo, og der er mulighed for at aflaste med taxakørsel efter behov (priserne er meget rimelige i Bosnien).

På udrejsen kan du følges med de andre fra gruppen, der rejser på den anbefalede rute fra København til Sarajevo. På hjemrejsen hjem kan du følges med Julie og gruppen.

Turen foregår på dansk, så vores guidning er på dansk, og vi oversætter rundvisninger og guidning fra de lokale guider fra engelsk til dansk.

Programmet for denne rejse indeholder disse elementer:

Lørdag d. 8. juli: Gruppen mødes i Kastrup Lufthavn og rejser sammen til Sarajevo, hvor I bliver hentet og kørt til Visoko og tjekker ind på fransiskanerklostret. Vi holder en fælles velkomst på klostret og går herefter ned og ser lidt af bymidten. Om aftenen er der fælles middag på en skøn restaurant, der ligger ned til floden.

Søndag d. 9. juli: Rundvisning ved udgravningerne på Solpyramidens nordside, hvor man kan se den stærke beton og mærke energien. Vi spiser frokost på Solpyramidens plateau – en frokost bestående af lokal, hjemmelavet, lækker Bosnisk mad. Vi mediterer og laver energiarbejde på toppen af Solpyramiden. Herefter kører vi ned til byen.

Mandag d. 10. juli: Vi vandrer ud til de fantastiske Ravne Tunneller, hvor vi får en guidet tur ind i tunnellerne. Vi møder Dr. Semir Osmanagic, der opdagede pyramiderne og står i spidsen for udgravningsprojektet. Vi spiser frokost lavet af en lokal kvindeforening. Sidst på eftermiddagen går vi ind for at meditere i tunnellernes særlige healende atmosfære.

Tirsdag d. 11. juli: Rundvisning ved Månepyramidens spændende udgravninger, hvor man kan se de sirligt anlagte sandstensfliser. Herefter vandrer vi til Månepyramidens plateau, hvor vi ser udgravningerne der og spiser frokost. Derefter mediterer på pyramidens top. Til aften nyder vi et aftensmåltid lavet over åben ild. Om aftenen holder vi en ceremoni rundt om bålet. Vi sover i telte på Månepyramidens plateau.

⭐Onsdag d. 12. juli: Efter morgenmaden vandrer vi ned fra Månepyramiden. Om eftermiddagen besøger vi Vratnica-højen, der ligger i en smuk dal og kunne ligne en stor gravhøj, der utroligt nok ligger oven på et ældgammelt betonkammer. Her laver vi meditation og energiarbejde.

⭐Torsdag d. 13. juli: Vi kører til stenkuglerne i Zavidovici og mediterer ved dem. Disse fascinerende stenkugler er kunstigt skabt, men det er et mysterium hvordan og hvornår. Vi spiser en lokalt lavet frokost lige ved skoven og kløften, hvor kuglerne ligger. På vejen hjem besøger vi middelalderborgen Vranduk, hvor vi får en levende fortælling om Bosniens historie med deres konger og spændende sammensmeltning af kultur og religion fra både Øst og Vest.

⭐Fredag d. 14. juli: Vi vandrer ud til et spændende sted syd for selve pyramidedalen: Ginje-højen, der er en æggeformet høj, som har en fascinerende historie. Herfra kan vi observere pyramidedalens utrolige geometri. På Ginje-højen laver vi det afsluttende energiarbejde for turen. Hvis vejret og vandets tilstand tillader, er der mulighed for at snuppe en dukkert i floden på vejen hjem, eller selv at lægge vejen forbi Dragepyramiden. Vi slutter af med en fælles middag på en restaurant i byen om aftenen.

⭐Lørdag d. 15. juli: Transferbusserne henter os og kører os til Sarajevo lufthavn. Herfra flyver vi hjem til Kastrup.

OBS: Der tages forbehold for ændringer og fejl i programmet.

PRAKTISK INFORMATION

HVILKEN TYPE REJSE ER REJSEN I JULI 2023?

Turen i juni 2023 er en ”Explorer”-tur. Det indebærer, at vi som udgangspunkt vandrer, der hvor vi kan. Strækningerne er 6-13,5 km pr dag. Du kan altid tage en taxi, hvis du ikke orker mere vandring. Taxier er utroligt billige (fra omkring 28 kr pr tur). En del af explorer-konceptet er også at vi overnatter på Månepyaramiden en af nætterne. Resten af nætterne sover vi på byens Fransiskanerkloster.

HVAD GÅR ENERGIARBEJDET UD PÅ?

Energiarbejdet på denne tur handler blandt andet om at styrke pyramidernes energier som kommunikationsportaler. Deltagelse i energiarbejdet vil støtte deltagerne i at komme tættere på deres sjælefamilie og/eller sjælsmission.

HVAD ER PORTAL JOURNEYS?

Portal Journeys er rejser og ture til kraftsteder i naturen og historiske, hellige steder. Vi benytter energien fra disse særlige steder som inspiration og katalysator for indre vækst. På samme tid udfører vi energiarbejde ved at forbinde os til Moder Jord og lade hende mærke vores tilstedeværelse og taknemmelighed. Alle rejser og ture er unikke, fordi de tager udgangspunkt i den enkelte destination og harmonerer med gruppen, der deltager.

Portal Journeys består normalvis af Julie Mariel og Rie Jespersen, men da Rie er på barsel i 2023, får Julie i stedet selskab af Karina Bundgaard på denne rejse.
Julie og Karina faciliterer meditationen og energiarbejdet under guidning af deres åndelige guider. Turen indeholder meditation, kanalisering, energiarbejde og healing. Navnet ’Portal Journeys’ refererer til shamanistisk arbejde med energetiske portaler, som vi arbejder med på turene.

HVEM ER JULIE MARIEL?

Julie er antropolog, hypnoterapeut, healer og moderne shaman. Hun arbejder med kanalisering og klarsyn i samarbejde med opstegne mestre og åndelige guider. Ud over Portal Journeys holder Julie private sessioner, foredrag og kurser, både fysisk og online. Se mere på www.juliemariel.dk

HVEM ER KARINA BUNDGAARD?

Karina er oprindeligt uddannet i musikvidenskab og engelsk. Nu arbejder hun som Moderne Shaman med spirituel rådgivning, meditationer, kurser og healing. Hun driver Shaman Works i Aarhus C, hvor hun også sælger shamanistiske musikinstrumenter, krystaller og røgelse. Se mere på www.shamanworks.org 

HVORFOR SKAL JEG DELTAGE I REJSEN TIL BOSNIEN?

At være med på rejsen til Bosnien bliver en eventyrlig ferie, som du aldrig vil glemme. Du kommer til at opleve den magiske pyramidedal med entusiastiske guider, som kender stedet godt, og vil vise dig detaljer og fortælle dig historier, som du ellers ikke ville se eller høre, hvis du tog af sted på egen hånd. Så alt i alt får du et ægte eventyr på en tryg og komfortabel måde. Meditationerne bringer dig healing og tid til at absorbere den skønne vibration fra det gamle mysterium, som pyramidedalen udgør. På Portaljourneys.dk kan du læse udtalelser fra deltagere fra de tidligere rejser og høre, hvad de syntes om at være med.

HVAD KOSTER DET?

Pris per person: 4.900 kr.

HVAD ER INKLUDERET I PRISEN?

💚 Healing, meditation og guidning der rykker din personlige og spirituelle udviklingsproces fremad

💚 Fire lækre frokoster med hjemmelavet lokal mad, ét aftensmåltid og én gang morgenmad.

💚 Alle entréomkostninger

💚 Lokale guider der viser rundt og fortæller engageret om arkæologi, historie og energifænomener

💚 Julie hjælper med praktiske spørgsmål før og under rejsen. Julie og Karina giver sparring på personlige processer vedrørende energiarbejdet og de tilhørende udviklingsprocesser under rejsen.

 

DU BETALER SEPARAT FOR:
 • Transport til og fra Sarajevo (vi anbefaler at du flyver med LOT Polish Airlines fra Kastrup via Warzawa til Sarajevo. Efter tilmelding får du et grundigt informationsark fra os med gode råd til booking af rejsen.
 • Overnatning på klostret (Vi booker dit værelse, og du betaler selv direkte til klostret i mark eller euro dernede. Prisen er ca. 119 euro pr person i dobbeltværelse for hele ugen. Tillæg for enkeltværelse ca. 56 euro per person for hele ugen. Der er begrænset antal enkeltværelser. Vi kan hjælpe med at koordinere, hvis du rejser alene og gerne vil dele værelse med en anden deltager. Værelsesønsker angives via tilmeldingsskemaet)
 • Rejseforsikring (sandsynligvis har du i forvejen en rejseforsikring, der dækker – vær opmærksom på, at Bosnien ikke er med i EU)
 • Morgenmad på klostret til 25 Euros per person for hele ugen (betales kontant på klostret)
 • 4 gange frokost og 6 gange aftensmad (maden er rørende billig i Bosnien).
 • Lufthavnstransfer og kørsel til Zavidovici til ca. 44 Euro pr. deltager for hele ugen (Jeg arrangerer det – du betaler direkte til chaufføren i Bosniske Mark eller Euro).
 • Nogle få taxiture alt efter behov til ca. 30-50 kr pr tur afhængigt af, hvor mange der deler.

 

TILMELDING

Du tilmelder dig ved at gennemføre købet af denne event her i webshoppen.

Alternativt kan du betale via Mobilepay nr. 15901. Send samtidig en sms til nr. 28 74 89 21, hvor du skriver dit navn, din email og hvilken rejse, du har tilmeldt dig. Det er okay at fordele betalingen på to dage, hvis du har betalingsloft på din Mobilepaykonto.

Derefter udfylder du dette tilmeldingsskema.

Til sidst booker du din transport til og fra Bosnien. Du kan følge nedenstående vejledning, hvis du vil følges med de andre deltagere på flyvningen København-Sarajevo:

Sådan booker du fly på de anbefalede afgange mellem København og Sarajevo

De anbefalede flyafgange er:

Udrejse: med LOT København-Warszawa-Sarajevo d. 8/7 kl. 07.00-12.30. Flynumre: LO 460 og LO 577.

Hjemrejse: med LOT Sarajevo-Warszawa-Sarajevo d. 15/7 kl. 13.30-18.55. Flynumre: LO578 og LO461.

OBS: Marianne Lane  holder et kursus i samarbejde med Sufimesteren fra Visoko d. 2/7-7/7. Dette kursus kan du deltage på i forbindelse med denne rejse, nu hvor du er i Bosnien. Du kan læse mere om kurset HER.

Hvis du har brug for at betale i rater, kontakt da Julie på kontakt@juliemariel.dk og aftal dette. Du får så tilsendt fakturaer på de aftalte betalingsrater og disse betales på bankoverførsel eller mobilepay.

FORRETNINGSBETINGELSER FOR TUREN:

Se vores forretningsbetingelser på https://juliemariel.dk/vilkar-for-portal-journeys/

 

Places You’ll See :

Detaljer

Lørdag d. 8. juli

Gruppen mødes i Kastrup Lufthavn og rejser sammen til Sarajevo, hvor I bliver hentet og kørt til Visoko og tjekker ind på fransiskanerklostret. Vi holder en fælles velkomst på klostret og går herefter ned og ser lidt af bymidten. Om aftenen er der fælles middag på en skøn restaurant, der ligger ned til floden.

Søndag d. 9. juli

Rundvisning ved udgravningerne på Solpyramidens nordside, hvor man kan se den stærke beton og mærke energien. Vi spiser frokost på Solpyramidens plateau – en frokost bestående af lokal, hjemmelavet, lækker Bosnisk mad. Vi mediterer og laver energiarbejde på toppen af Solpyramiden. Herefter kører vi ned til byen.

Mandag d. 10. juli

Vi vandrer ud til de fantastiske Ravne Tunneller, hvor vi får en guidet tur ind i tunnellerne. Vi møder Dr. Semir Osmanagic, der opdagede pyramiderne og står i spidsen for udgravningsprojektet. Vi spiser frokost lavet af en lokal kvindeforening. Sidst på eftermiddagen går vi ind for at meditere i tunnellernes særlige healende atmosfære.

Tirsdag d. 11. juli

Rundvisning ved Månepyramidens spændende udgravninger, hvor man kan se de sirligt anlagte sandstensfliser. Herefter vandrer vi til Månepyramidens plateau, hvor vi ser udgravningerne der og spiser frokost. Derefter mediterer på pyramidens top. Til aften nyder vi et aftensmåltid lavet over åben ild. Om aftenen holder vi en ceremoni rundt om bålet. Vi sover i telte på Månepyramidens plateau.

Onsdag d. 12. juli

Efter morgenmaden vandrer vi ned fra Månepyramiden. Om eftermiddagen besøger vi Vratnica-højen, der ligger i en smuk dal og kunne ligne en stor gravhøj, der utroligt nok ligger oven på et ældgammelt betonkammer. Her laver vi meditation og energiarbejde.

Torsdag d. 13. juli

Vi kører til stenkuglerne i Zavidovici og mediterer ved dem. Disse fascinerende stenkugler er kunstigt skabt, men det er et mysterium hvordan og hvornår. Vi spiser en lokalt lavet frokost lige ved skoven og kløften, hvor kuglerne ligger. På vejen hjem besøger vi middelalderborgen Vranduk, hvor vi får en levende fortælling om Bosniens historie med deres konger og spændende sammensmeltning af kultur og religion fra både Øst og Vest.

Fredag d. 14. juli

Vi vandrer ud til et spændende sted syd for selve pyramidedalen: Ginje-højen, der er en æggeformet høj, som har en fascinerende historie. Herfra kan vi observere pyramidedalens utrolige geometri. På Ginje-højen laver vi det afsluttende energiarbejde for turen. Hvis vejret og vandets tilstand tillader, er der mulighed for at snuppe en dukkert i floden på vejen hjem, eller selv at lægge vejen forbi Dragepyramiden. Vi slutter af med en fælles middag på en restaurant i byen om aftenen.

Lørdag d. 15. juli

Transferbusserne henter os og kører os til Sarajevo lufthavn. Herfra flyver vi hjem til Kastrup.

Oftest Stillede Spørgsmål

HVILKEN TYPE REJSE ER REJSEN I JULI 2023?

Turen i juni 2023 er en ”Explorer"-tur. Det indebærer, at vi som udgangspunkt vandrer, der hvor vi kan. Strækningerne er 6-13,5 km pr dag. Du kan altid tage en taxi, hvis du ikke orker mere vandring. Taxier er utroligt billige (fra omkring 28 kr pr tur). En del af explorer-konceptet er også at vi overnatter på Månepyaramiden en af nætterne. Resten af nætterne sover vi på byens Fransiskanerkloster.

HVAD GÅR ENERGIARBEJDET UD PÅ?

Energiarbejdet på denne tur handler blandt andet om at styrke pyramidernes energier som kommunikationsportaler. Deltagelse i energiarbejdet vil støtte deltagerne i at komme tættere på deres sjælefamilie og/eller sjælsmission.

HVAD ER PORTAL JOURNEYS?

Portal Journeys er rejser og ture til kraftsteder i naturen og historiske, hellige steder. Vi benytter energien fra disse særlige steder som inspiration og katalysator for indre vækst. På samme tid udfører vi energiarbejde ved at forbinde os til Moder Jord og lade hende mærke vores tilstedeværelse og taknemmelighed. Alle rejser og ture er unikke, fordi de tager udgangspunkt i den enkelte destination og harmonerer med gruppen, der deltager.

Portal Journeys består normalvis af Julie Mariel og Rie Jespersen, men da Rie er på barsel i 2023, får Julie i stedet selskab af Karina Bundgaard på denne rejse.
Julie og Karina faciliterer meditationen og energiarbejdet under guidning af deres åndelige guider. Turen indeholder meditation, kanalisering, energiarbejde og healing. Navnet ’Portal Journeys’ refererer til shamanistisk arbejde med energetiske portaler, som vi arbejder med på turene.

Hvem er Julie Mariel og Karina Bundgaard?

Julie Mariel er antropolog, hypnoterapeut, healer og moderne shaman. Hun arbejder med kanalisering og klarsyn i samarbejde med opstegne mestre og åndelige guider. Ud over Portal Journeys holder Julie private sessioner, foredrag og kurser, både fysisk og online. Se mere på www.juliemariel.dk

Karina Bundgaard er oprindeligt uddannet i musikvidenskab og engelsk. Nu arbejder hun som Moderne Shaman med spirituel rådgivning, meditationer, kurser og healing. Hun driver Shaman Works i Aarhus C, hvor hun også sælger shamanistiske musikinstrumenter, krystaller og røgelse. Se mere på www.shamanworks.org 

HVORFOR SKAL JEG DELTAGE I REJSEN TIL BOSNIEN?

At være med på rejsen til Bosnien bliver en eventyrlig ferie, som du aldrig vil glemme. Du kommer til at opleve den magiske pyramidedal med entusiastiske guider, som kender stedet godt, og vil vise dig detaljer og fortælle dig historier, som du ellers ikke ville se eller høre, hvis du tog af sted på egen hånd. Så alt i alt får du et ægte eventyr på en tryg og komfortabel måde. Meditationerne bringer dig healing og tid til at absorbere den skønne vibration fra det gamle mysterium, som pyramidedalen udgør. På Portaljourneys.dk kan du læse udtalelser fra deltagere fra de tidligere rejser og høre, hvad de syntes om at være med.

HVAD KOSTER DET?

Pris per person: 4.900 kr.

Ja, det er billigt for 8 dages rejse med 6 hele dages program, men vi vil gerne have, at rejserne er tilgængelige for alle, der gerne vil med.

HVAD ER INKLUDERET I PRISEN?

💚 Healing, meditation og guidning der rykker din personlige og spirituelle udviklingsproces fremad

💚 Fire lækre frokoster med hjemmelavet lokal mad, ét aftensmåltid og én gang morgenmad.

💚 Alle entréomkostninger

💚 Lokale guider der viser rundt og fortæller engageret om arkæologi, historie og energifænomener

💚 Julie hjælper med praktiske spørgsmål før og under rejsen. Julie og Karina giver sparring på personlige processer vedrørende energiarbejdet og de tilhørende udviklingsprocesser under rejsen.

Hvad er IKKE inkluderet i prisen?
 • Transport til og fra Sarajevo (vi anbefaler at du flyver med LOT Polish Airlines fra Kastrup via Warzawa til Sarajevo. Efter tilmelding får du et grundigt informationsark fra os med gode råd til booking af rejsen.
 • Overnatning på klostret (Vi booker dit værelse, og du betaler selv direkte til klostret i mark eller euro dernede. Prisen er ca. 119 euro pr person i dobbeltværelse for hele ugen. Tillæg for enkeltværelse ca. 56 euro per person for hele ugen. Der er begrænset antal enkeltværelser. Vi kan hjælpe med at koordinere, hvis du rejser alene og gerne vil dele værelse med en anden deltager. Værelsesønsker angives via tilmeldingsskemaet)
 • Rejseforsikring (sandsynligvis har du i forvejen en rejseforsikring, der dækker – vær opmærksom på, at Bosnien ikke er med i EU)
 • Morgenmad på klostret til 25 Euros per person for hele ugen (betales kontant på klostret)
 • 4 gange frokost og 6 gange aftensmad (maden er rørende billig i Bosnien).
 • Lufthavnstransfer og kørsel til Zavidovici til ca. 44 Euro pr. deltager for hele ugen (Jeg arrangerer det – du betaler direkte til chaufføren i Bosniske Mark eller Euro).
 • Nogle få taxiture alt efter behov til ca. 30-50 kr pr tur afhængigt af, hvor mange der deler.
Hvad hvis jeg ikke har lyst til at sove en nat i telt?

Så kan du tage en taxa ned til klostret og sove der. Prisen er næsten den samme. Du betaler blot taxaen og 5 euro for morgenmad på klostret.

Inklusiv

 • Frokoster
 • Guidet energiarbejde
 • Guidet meditation
 • Healing
 • Lydfiler
 • Præsentationer ved lokale guider

Placering

Har du spørgsmål?