Book en tid hos Julie Mariel

Find priser og kontaktoplysninger her
soulkey

Soul Key Hypnose

Kr.1700

Hvem var du i dit tidligere liv?

 • List item
hjerte_forlob

Hjerte-Healing

600

Kontakt dit hjerte

 • List item
stresshealing

Healing af Stress

Kr. 600

Vil du gerne skabe mere ro?

 • List item
15368802_10154746757678279_566812251_o-png

Forløb - 5 gange

Kr. 2700

Spar 300 kr. i forhold til enkelt sessioner!

 • Funny Smukt

Skriv til Julie Mariel

  • Helt fantastisk dejligt blid og blød oplevelse. Opløftende og kærlig. Jeg har større fokus på - og åbenhed over for kærlighed, både til mig selv og andre. (Tilbagemelding på forløb med 3 gange hjertehealing)
  • Jeg kom med et ret åbent sind omkring hvad sessionen måtte bringe. Egentlig var jeg først og fremmest interesseret i at finde ud af aspekter ved mit tidligere liv. Blandt de indfødte i Sibirien hvor jeg arbejder som antropolog, mener de indfødte at alle mennesker er reinkarnationer af døde og man som sådan har tidligere liv. Den ide er jeg åben overfor, ikke mindst fordi den er bakket op af forskning i Virgina. Under sessionen, hvor jeg kom ind i en tilstand mellem søvn og vågen, kom jeg igennem flere tidligere liv. Hvorvidt at det er objektivt rigtig er ikke så vigtigt. Vigtigt er det, at jeg kom til at konfrontere vigtige aspekter af min egen person. Det var både spændende og lærerigt. Det er indsigter, som bliver ved med at operere i mig. Det var en behagelig og meget lærerig rejse. (Tilbagemelding efter Soul Key hypnose)
  • Jeg var selv skeptisk om jeg kunne komme i trance, så jeg fik noget ud af det, men der blev jeg guidet så godt, så jeg er ikke skeptisk mere, (og dog tror jeg, der er meget forskel på personen der guider). Julies stemme var som skabt til denne session, det er dejligt med en blid stemme, samtidig med guidning så perfekt. Jeg følte virkelig, der skete noget ved at blive ført i trance, så jeg fik set og oplevet noget, jeg kan bruge til bedre at forstå nogle mønstre og situationer i livet. Jeg har sluppet al negativitet og ubehag omkring min eksmand. Jeg har nærmest glemt ham, eller alt det negative, så måske det var godt, at jeg havde lyst til at give ham en rigtig ørefigen under sessionen. Så en stor taknemmelighed for dig og din hjælp. (Tilbagemelding efter Soul Key hypnose)
  • Jeg fik større indblik i tidligere liv end jeg havde forventet. Derudover føler jeg mig mere forbundet til min sjæls udvikling og mit formål her på jorden nu. Jeg føler at den åndelige verden er kommet tættere på eller er blevet gjort mere virkelig for mig. Det er et stort skridt på min rejse. Julie var rigtig dygtig til at vejlede. Hun var nærværende og interesseret i, hvad der foregik. Hun var bare helt professionel. (Tilbagemelding efter Soul Key hypnose)
  • Jeg har fået mere selvværd, føler mig stærkere, og har fået overskud til at klare en svær situation i mit liv. Jeg er også blevet mere opmærksom på den støtte der er til rådighed for mig i form af mine venner, som jeg kender i dette liv. Det var en smuk oplevelse at se dem som sjæle i den åndelige verden og mærke hvor forbundet vi er, og hvor meget de ønsker at støtte mig. Jeg så mig og min kæreste på et sjæleniveau, så jeg kunne gennemskue, hvordan vi begge to er, og hvad der foregår imellem os. Jeg fandt ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe ham, og at vi har nogle store gaver at give til hinanden. Det er ingen overdrivelse at sige, at min soulkey session har reddet vores forhold. Julie er en fantastisk dygtig hypnotisør. Jeg følte mig helt tryg hele vejen igennem og kan klart anbefale hende!
  • Jeg synes det var en utroligt berigende oplevelse, og jeg fik bestemt mere ud af det end jeg havde regnet med! Jeg har reflekteret rigtig meget over oplevelsen og forsøger at bruge de svar jeg fik i min dagligdag. Herunder at lytte til mig selv i langt højere grad end jeg tidligere har gjort. Jeg føler jeg blev bekræftet i mange ting og samtidig fik en god guide til hvordan, jeg fortsat kan arbejde med og udvikle mig selv. Jeg synes også sessionen gav mig en følelse af, at der altid er en grund til det, der sker, hvad end det giver mening for os eller ej. Jeg havde en fantastisk oplevelse med Soul Key, og jeg synes jeg har lært en masse om mig selv, som jeg forsøger at tage med mig videre i min tilværelse.